POTPISIVANjE benignog tehničkog sporazuma između ministarstava spoljnih poslova Srbije i Rusije poslužilo je zapadnim moćnicima, predvođenim Amerikom, da sprovedu neviđeni diplomatski udar na Beograd i na predsednika Aleksandra Vučića sa jednim ciljem - da što pre uvedemo sankcije Rusiji.

Komentari (11)

Sale

27.09.2022. 09:36

Ma kakvi glasanje bre, nema sanksije Rusiji ne odlucujete vi nego narod. A narod Srpski (Osim prodane duše) ne podrzava Nato pakt I sancije Rusiji I tacka. U moment ako sancije uvedete, revolucija eto videcete.

Andjelko

27.09.2022. 09:44

Ko je u nasoj zemlji gost,a ko gazda. Hill je pokazao drugo lice-pravao.Ovakve treba tretirati po zaslugama, Srbi su uvek bili spretni da mu ga spuste kako treba. Hladno sasvim tim belosvetskim palikucama, nisuvredni paznje.mi smo budala sto im se previse ulagujemo. ..

Miki

27.09.2022. 09:45

Sve dok se mi stidljivo nadamo EU, ovako ce nam biti. Turska je konacno shvatila i okrenula se na drugu stranu. A zasto ti toliko zelis medju neprijatelje moja Srbijo?

RAKONI

27.09.2022. 09:55

Sta znaci to sledeti " Evropske Vrednosi " ono sto ja vidim je da to znaci biti sluga Brisela kojim upravlja Vasington/London/Berlin !! Ovo je van svake pameti !! Sta je ovoj Zapadnoj bagr sa demokratiojom i slobodom, sta im je sa postovanjem UN povelje i postovanje medjunarodno priznatih granica !! Nisu oni samo sve to pogazili kad je u pitanju Srbija/Kosovo vec onda kada sa pogazili medjunarodno priznate granice Jugoslavije i priznavanjem referenduma od strane bivsih republika, a sada isti taj referendum ne priznaju Rusima u Ukrajini !! Djilasa uhapsiti po povratku iz USA zbog narusavanja Srpskog ustava jer ako obecava da prati zapadnu politiku to znaci da priznaje nezavisnost Kosova i Metohije !!

Svensrb

27.09.2022. 10:01

Niko mene nemože naterati da ja volim bolje onoga ko mene tuče i bombarduje, od onoga ko me brani. To su gluposti kojima se želi ujediniti cio svet pa onda pobediti Rusiju????

Svensrb

27.09.2022. 10:23

Rus je donio slobodu koju smo do sada imali. Ako dozvolimo da se povampiri fašizam. onda će sigurno nastati opšti rat? Zato netreba da se družimo sa svojim neprijateljima. Koji su se i pokazali tako kada su nas bombardovali.

Miki

27.09.2022. 10:49

Resite pitanje teritorolijalnog integriteta srbije i onda mozemo razmatrati sankcije rusiji. Ne moze se pozivati na medjunarodno pravo i nelegalne referendume a da se to na srbiju ne odnosi. Srbija nije suverena sve dok mora da podnosi izvestaje hilu o tome sta radi sa kime i sta potpisuje i to je jasno!

Ruzica

27.09.2022. 11:08

Greska je sto mi onima sto nas napadaju pokazujemo ono sta smo dogovorili sa Rusima. Neka oni pokazu svima sta rade ispod zita i sta sve kupuju od Rusije. Dosta je tiranije od EU.

Vox

27.09.2022. 12:42

EU, nato, zapad sve prodane duse... Svojom politikom guraju ostali narod stranputicom.SRBIJI je to jasno! NECEMO EU NATO HOCEMO SAMOSTALNOST!!!

vladimir

27.09.2022. 21:58

Pozdravljam potpisivanje sporazuma /TS/ izmedju Rusije i Srbije i daj bože mnogo značajnjeg u vojnom smislu, da dobijemo apsolutnu sigurnost opstanka naše države!