GRADONAČELNIK Zubinog Potoka Srđan Vulović izjavio je danas da je situacija u toj opštini i dalje izuzetno napeta, a da su građani uznemireni i, kako je rekao, blago uplašeni.

Komentari (4)

Vule

26.09.2022. 22:41

CIA, SAD, KVINTA I KFOR stoje iza toga i zato ne reaguju a gradonacelnici severnih opstina hoce njima da se zale na Kurtija. Niko to nesme da kaze. Najlakse je prozivati Kurtija koji ne odlucuje nista vec je instrument u njihovim rukama da se ne bi eksponirali direktno. Tamo gde je Rosu tamo je i KFOR. Zajedno deluju pod istom komandom iz jednom centra. Kao sto tretiraju Rusiju tako tretiraju i Srbiju koju smatraju malom Rusijom a Kurtija malim Zelenskim.

Nista Gore

27.09.2022. 01:39

Ej pa gde to ima živis Gde su tvoji Preci ziveli Hiljadu gidina unazad I samo sto se neko doselio pre 30ili 45 Godina da tu živi sad te isterava iz tvoje Kuće I Dvorista . Pa što je Dosta dosta oni prave Napetu situaciju Svi Srbi po Svetu da idemo u Protest ovom Albanskom Iživljavlhanju .ali samo protest nikave Scene nam Netrebaju . Jer Oni su Bjeda I to je sve sto znaju Da TERORIŠU Srbe na Kosovu koji žive tamo pre njih. Ovoje 21 Vek a Albanci teze Ratu a ne Miru I Slobodi.

BOGDAN

27.09.2022. 09:27

MOGU SAMO DA KAZEM DA IDU DANI I TO JE TO.POGRESNO SVE SVE PROCENILI I NEMATE POJMA KAKVA VAS KOLEKTIVNA KATASTROFA CEKA I U KAKVU PROVALIJU VAS VODE VASI ZAPADNI MENTORI I UCTRLJI I TO JE TO.