POSLE nelegalne izgradnje policijskih baza na severu Kosova i Metohije i uvođenja redovnih patrola oko jezera Gazivode, protivno svim dosadašnjim sporazumima, vlast u Prištini otišla je korak dalje izvevši do sada najveću pretnju po mir u našoj južnoj pokrajini.

Dr Mun

25.09.2022. 16:01

Nasa losa politika omogucice Albancima da ostvare sve svohe interese… mi se ne snalazimo kao ni 1991… uglavnom su u ministarstvima lopovi kojima je samo vazno da sacuvaju svoj kradjom stecen kapital. Albanci ce iskoristiti trenutak, nisu glupi. Mi ne mozemo nista. Zamisljam kakva bi situacija bila kada bi u Srbiji proglasili mobilizaciju… bila bi tako nevidjena bezanija koja nije vidjena u Srbiji… nema Srbija sinove koji ce oruzjem da brane lopovlukom steceno bogatstvo nasih politicara… blizi se kraj ove melodrame…

Jovo

25.09.2022. 17:05

Zapad hoce u paketu da resava i Rusko i Srpsko pitanje i to sto pre dok traje rat u Ukraini. Pre svega na KiM sto cemo videti krajem oktombra. U organizaciji CIA i KVINTA Aljbin Kutri i KFOR vrse pripreme za potpunu implentaciju zakona lazne drzave na severu KiM, ne samo registarskih tablica. Za ovu priliku pre mesec dana stiglo je pojacanje KFOR-u iz Britanije koji sprovodi vezbe "da obezbedi sigurnost i slobodu kretanja za sve zajednice koje zive na Kosovu". Naravno kao i dosad pozivace obe strane na suzdrzanost od dalje eskalacije. Nova oluja je na pomolu i potpuno etnicki ocisceno KiM od Srba planirano mnogo pre rata 1999 g.

Bonaparta

25.09.2022. 18:35

Vreme je da u mi skinemi rukavice i pokažemo ko je šef parade na Balkanu. Stvarno dosta su se igrali. Vreme je da tata pokaže neposlušnoj deci magareću klupu.

Andjelko

25.09.2022. 18:36

Umesto da se razlete po svetu ili da objave zajednicke vojno policijske vezbe sa ruskim ili nekim bitnim arapskim formacijama ovi nasi cekaju siptare da se spreme i da ih cekamo u Nisu .udri na presevsku dolinu.oko za oko

Dado

26.09.2022. 00:23

Jel traze rakete od Amer a kordinate Srpskih baza u Srbiji od Britanaca? Oni izgleda naumili da okupiraju celu Srbiju ne samo Kosovo i Metohiju? Znaci i pre nego sto im Ameri i Britanci rese ispunit zelje trebamo ih razoruzat.

Andjelko

12.11.2022. 14:04

Opkoliti uhapsiti ispitati osuditi razmeniti kroz 2do5 godina sa kopijama iskaza, pa opet. Koga uvate drugi put 40 godina samice. Imamo specijalce koji mogu da skembaju I veće formate od ovihmanekena rata koji su sila prema nenaotužanim Babama I uplašenom decom. Oduvek su takvi.