PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić održala je večeras vanrednu konferenciju za novinare u zgradi Vlade Srbije.

Komentari (20)

Srbin

18.09.2022. 03:13

Cuj oni ne reaguju???vidimo kako niste reagovali,kad su vas pritisli i kad su svi ambasadori izasli da podrze ovu sramotu danas.Ovaj prica nema setnje,zabranjena,ti pricas ima setnje,pa ko koga ovde.Lepo ste prodali narod svoj i izmucili sa zatvaranjem celog grada.Neki rade i vikendom ali to vas nije briga kako ce i kad ce stici na posao,parada mora da se odrzi.

Srbin

18.09.2022. 03:21

Koja pravaa gradjana kad niko od normalnih gradjana nije mogao da krene bilo gde kao i ja na posao.Peske do posla po kisi,uskratili ste mi pravo kretanja kroz svoj grad,do posla.Tako da nemojte pricati u ime svih gradjana.Kad niste ispostovali nista sem vasih ljubimaca draga premijerka.

Žarko

18.09.2022. 07:43

Kako ne reagujete? Ovo je bila samo Tvoja misija da se održi šetnja. Ti si bila za. Vulin i ostali su bili protiv. Ti si sve ovo omogućila. Ti si kriva za povredjene policajce. Da nije bilo šetnje ne bi bilo povredjenih.

hakuna matata

18.09.2022. 08:16

Ovi poslusnici prookupatorskih nalagodavaca pod HITNO da se skidaju sa vlasti! Tako ce pod "pritiscima" rasturiti Srbiju i dovesti nas gradjane u bezizlazan i ocajan polozaj s priznatim Kosovom i daljom secesijom drzave!

Milos Ssvicevic

18.09.2022. 08:16

Sve sto je rekla je " suma reci a pustinja misli", da li ona veruje da mi " normalan narod" sada verujemo da nije sve odigrano i da "manipulacija izjavama, tipa Mup procenio, Sud potvrdio itd itd" bila funkciji da se pripremi teren za odrzavanje parade.

Milanka

18.09.2022. 09:26

Možda ste Vi ponosni a mene je sramota gde živim i koje vrednosti se promovišu u Srbiji. Mi smo postali hibridna država koja zbog želje da udje u EU prihvata one vrednosti koje ne promovišu i ne pomažu porodici !LGBT je možda pravao i tradicija EU ali je naučno dokazano da je u pitanju ipak poremećaj u odrastanju jer je čovek rodjen da obezbedi reprodukciju a oni to ne mogu TAČKA p.s. slobodno cenzurišite komentar nije problem time ne pomažete istini u Srbiji

maniks

18.09.2022. 09:45

Posto vidim da ste objavili moj komentar na cemu sam prijatno iznenedjen sad se pitam kako premijerku nije sramota da se uopste pojavi i bilo sta kaze .Ko vise da vam veruje.Predsednik je javno i licno rekao da prajda nece biti i da ga zove Bajden. I Bajden ga nije zvao ali zvao ga americki ambasador Hil koji je rekao pre par dana da ce prajda biti. Hvala ako objavite komentar.

ninepi

18.09.2022. 09:47

Onda nek izvoli da uhapsi organizatore "Prajda", jer je drzava taj skup zabranila. Ili mozda ne sme jer su to zabranili oni sto pritiskaju?

DEX

18.09.2022. 10:51

Srusili ste ustavni poredak zemlje,jer posle odluke Upravnog suda organizovali ste ovu sramotu. Nece to ovaj narod oprostiti. To sto mislite da ja narod glup je samo vasa zabluda.