NOVAKOVIĆ NE MOŽE DA DRŽI LEKCIJE VUČEVIĆU: GO Pokreta socijalista odgovara na neistine koje je izneo poslanik Narodne stranke

Novosti online

26. 08. 2022. u 14:00

GRADSKI odbor Pokreta socijalista Novi Sad oglasio se saopštenjem povodom nove kampanje poslanika Narodne stranke Borislava Novakovića protiv gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića.

НОВАКОВИЋ НЕ МОЖЕ ДА ДРЖИ ЛЕКЦИЈЕ ВУЧЕВИЋУ: ГО Покрета социјалиста одговара на неистине које је изнео посланик Народне странке

Foto: Pokret socijalista

- Osuđeni kriminalac Borislav Novaković ne može da drži lekcije Milošu Vučeviću, koji je nakon lopovluka žutog ološa na čelu baš sa Novakovićem ponovo podigao grad Novi Sad i učinio ga evropskom prestonicom kulture - piše u saopštenju Pokreta socijalista.

U saopštenju piše i da Novaković, čiji sin u slobodno vreme "usled konzumacije velike količine alkohola uništava i razbija imovinu građana Novog Sada", ne bi smeo da u svoj brlog i prljavštinu uvlači ugledne i poštene ljude kakav je Miloš Vučević. 

- Prošla su vremena kada su Novaković, Opačić i Butorović reketirali i maltretirali građane Novog Sada, takvo vreme više ne postoji. A kada Novaković opet bude poželeo da priča o kriminalu, neka nam slobodno kaže nešto više o mafijaškoj vezi njegovog šefa Jeremića i svetske lopuže Patrika Hoa, i za šta mu je sve Ho davao milione, baš sa nestrpljenjem čekamo - odgovorio je Gradski odbor Pokreta socijalista Novi Sad.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)