NA ZVANIČNOM Instagram nalogu Srpske napredne stranke objavljena je snažna poruka predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića, koja je važna za sve Srbe na Kosovu i Metohiji.

Nenad

20.08.2022. 20:38

Ne kontam i ne vidim problem, makar ne tako veliki. Ne trebamo stavljati nikakve blokade na tzv. Kosovu nego blokirati prelaze sa strane centralne Srbije da nista ne moze da predje. Pa neka se zamisle kuda ce izaci. Pogledajte mapu pa ce te videti. Kurti se ponasa kao zid u pregovorima pa dajmo mu zid.

Julija

20.08.2022. 22:03

Svi se nadamo da će ovo proći. Da će naš narod koji živi na KiM moći da izađe na ulicu bez straha da će mu se nešto dogoditi. Da će sve ovo proći kao san.

Pero

21.08.2022. 01:18

U pravo si Nenada blogade na puitevima Kosovo samo sprecavaju Srpski narod na severu ne Kurtijevi policajce oni nacu nacina da se prebace una Jarinu i Brnjak a nas narod koji hoce da ide u centralnu Srbiju ili obratno ne moze kolima od blokada da proce i ako Kurti pusti na prelazima

Jasmina

21.08.2022. 11:51

Nadam se najboljem ishodu razgovora, kada bi se postiglo komprimisno rešenje to bi bilo najbolje za sve. Srbija zagovara mir, i tako će boti i u budućnosti. Vučić se lavovski bori za nas i našu zemlju