UVREDLjIVA retorika Bakira Izetbegovića prema Srbiji je dokaz da Sarajevo nikad nije odmaklo od ratnih i posleratnih ciljeva u kojima želi da okrivi Srbe za sva dešavanja devedesetih na prostoru bivše države, poruka je zvaničnika iz Banjaluke i Beograda na izjavu lidera SDA da je "Srbija razarala na Balkanu i da nema gde nije pravila problem u poslednjih 30 godina".

Komentari (26)

Bajdo

03.08.2022. 09:00

Nisu više Muslimani u Bosni ovce za šišanje. Vidjeli su muslimanski borci poslje rata za šta su se borili u većini jad i bjeda. Može Bakir sazivati šta hoče i koliko hoče, ljudi se opametili za kog za šta se boriti. Umrli su ideali, stomak se pita.

Svensrb

03.08.2022. 09:23

On se pridržaje ustaške odluke koja je rasturila SFRJ. Ali on nezna šta još ima u tpj odluci. Kada nestane srba u BiH. Muslimani će nestati za tri dana. Jer su i oni postali od srba. BiH mora ostati Hrvatski. Dok ima srba bit će i muslimana. kad nestane srba tada nestaju i muslimani ???

Zanatlija

03.08.2022. 09:39

Ovaj Bakir ne zaslužuje ničije poštovanje ili komentar njegovih izjava. Priziva rat, omalovažava Srbe i Hrvate, htio bi da Muslimani sa svojim politikom vladaju nad Srbima i Hrvatima u BiH, uništio je minimalnu saradnju sa Srbijom i Hrvatskom, sve čini protiv svojih komšija, pa i protiv svog naroda, neraspoznaje dobro od zla, nameće pravdu po želji Muslimana na štetu Srba i Hrvata, priziva strance protiv svojih komšija, podržava pljačku naroda i države, drsko i bezobrazno kabadahijski se ponaša. Takvima kao Bakir je mjesto u tamnici, oni ne mogu voditi nikakvu politiku, a kamoli narod i državu, i kao pastiri bili bi nepouzdani i problematični.

Stranac

03.08.2022. 09:50

Bošnjaci su teško iskompleksiran narod. Zbog svoje inferiornosti slične onoj koja se javlja kod ukrosa ovih dana prema rusima oni sebe uzdižu i prave nešto što nisu. Njihov dna se zasniva na riječi Srebrenica i Genocid. Njihova istorija počinje od Srebrenice. Žalosno

marselm

03.08.2022. 10:09

Не обазирати се на ријечи те србофобичне и усташоидне муслиманске олигархије, већ се спремати за одбрану да нам се не понови 41. и 42. Његов рахметли бабо мислио је то поновити и 92. и није му успјело. 1914. су се сврстали уз Аустрију и Њемачку па смо прешли преко тога. Поново су се сврстали из нацистичку Њемачку и почини геноцид над Српскин народом западно од Дрине, па смо и преко тога прешли и до данашњег дана наша комунист. ологархија није то назвала геноцидом и даље прича о браству и јединству. 46 година комунизма није у њиховим главама ништа промјенило већи дио њих и данас нас доживљавају као оне које које треба изтријебити да би наводно било њима боље. То зна УСА; УК и Њемачка и на то потичу из својих интереса. Увијек су се кратковидо сврставали уз актулну силу ....

Boki

03.08.2022. 10:16

Tako mali Alijin zamislja BIH bez Srba i Hrvata ubedjujuci one koji ne znaji sta se kroz istoriju desavalo a ti su mu taman stasali za vojnike. On na te svoje sunaridnike udara umesto da im obezbedi kvakitetno skolovanje posao i lep zivot. Mali Alijin je pobrkao prioritete kao i neprijatelje. Pa on je najveci neprijatelj BIH a svojom pricom o ratu, nepistojecem genocidu i slic im glupostima zamajava narod i orikuplja jeftine politickenpoene pred neke uzbore a narod zna kamo zivi. Prst na celo mali Alijin.

Balkan

03.08.2022. 10:17

g. Izetbegovicu treba postovati amanet od oca vam ostao, ali bolje bi bilo za sve narode na prostoru BiH da vec jednom sputstite loptu, da sednete i dogovorite kako zajedno dalje za dobrobit naroda BiH bez obzira na veru i narodnost, slabo ste inace ucili istoriju ili ste bezali sa casova istorije jer biste onda znali da Bosnaci ili Muslimani nisu tu na tim prostorima oduvek nego su postali nakon Turske okupacije ovih prostora. Obnovite malo gradivo nije lose mozda tada necete insistirati toliko na tatinom amanetu. Ziveli

Aleksa 101

03.08.2022. 11:18

Davanem medijskog prostora njemu je dizanje rejtinga pred izbore u BiH.. Sto vise napada ili tobož brani bolje prolazi.. Isto kao i Dodik

Zbeg

03.08.2022. 12:03

Ovaj dzihadista misli da mu ja babo ostavio BH u amanet, zna on da bi u nekoj uredjenoj drzavi izgubio svoju materijalnu imperiju koja je stvorena na krvlju svojih građana.

Svensrb

03.08.2022. 13:56

Kada bi mogli srbi da napuste BiH samo 10 dana. tada bi Bakir vidio šta to bi sa muslimanuima To on nezna. Da nema srba u BiH. nebi bilo ni muslimana. to je u planu a on opet njima veruje?? Umesto da fino sa srbima živi????

BOGDAN

04.08.2022. 07:04

POTURCENI SRBIN SEJTAN bakir MISLI DA SU BOSANSKU ZEMLJU DONELI NA OPANKE IZ CENTRALNE AZIJE AZIJSKE HORDE SILEDGIJE KASAPI I ZULUMCARI KOJI SU OKUPIRALI SRPSKU ZEMLJU BOSNU I HERCEGOVINU I SILOM POTURCILI SRBE.