AKO BUDE NOVCA, BIĆE JOŠ VAUČERA Vučić: Gledajte da idete u našu zemlju, prelepa je

Tanjug

13. 07. 2022. u 23:25

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da neće ići na godišnji odmor, ali da će verovatno otići negde na tri, četiri dana.

АКО БУДЕ НОВЦА, БИЋЕ ЈОШ ВАУЧЕРА Вучић: Гледајте да идете у нашу земљу, прелепа је

Foto: Printskrin TV Pink

Još jednom pozivajući građane da uzmu vaučere za odmor u našoj zemlji, Vučić je na TV Pink kazao da će videti da ukoliko bude još novca pojača vaučere za oktobar, novembar i decembar.

- Ljudi gledajte da idete u našu zemlju, prelepa nam je zemlja", kazao je.

Navodeći da se pojavljuju informacije da svuda ima kuće i placeve, Vučić kaže da nema nigde, ali da će gledati da kupi u naredne dve godine na istoku Srbije plac i da će tada i obavestiti javnost.

- Radujem se tome, toliko nam je lepa zemlja, ja sam posebno oduševljen lepotama istoka Srbije, ovim delom Dunavske magistrale - Gradište, Golubac, Donji Milanovac, sve do Brze Palanke, kazao je.

BONUS VIDEO: RAJKOVA PEĆINA: Više od dva kilometra dvorana i hodnika ispunjenih prelepim "nakitom"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (23)