MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odgovorio je danas ambasadi SAD u Beogradu, koja je saopštenjem kritikovala njegove izjave tvrdeći da su one "suprotne Dejtonu".

Komentari (8)

pesak

11.07.2022. 18:05

Oni su posebni, oni imaju pravo i da sanjaju i da rade sta hoce i gde hoce, da menjaju i da cepaju i da rade sta god hoce sa bilo kojim sporazumom. Niko nije kao oni, drugi ima da slusaju sta im se kaze.

Marko Dragutinov

11.07.2022. 18:48

Вулине, свака Твоја реч је злата вредна. Надмени Амери су себе назвали изузетном нацијом, која не признаје Међународи суд правде нити било који други суд, Они задржавају право да свакоме кроје капу, мада су свесни својег неизбежног краја, јер други "понижене државе" по свету израстају у моће силе, које су спремне да их врате у њихове границе.

Dragan

11.07.2022. 20:08

oni mogu iduzeti tudu zemlji i bombadirati je kad im se digne cvarak, a drugi narodi ne smiju. Samo oni brane tako svoj interes u svjetu. Dubrad a ne ljudi. Ovaj mutavac Hil rusio je Srbiju i doveo koljace i ubice na Kosovu da bi opet dosao nakon nekog vremena u Srbiju i drzao lekcije ovom narodu. Samo dolazi vam uzasan kraj i platicete za sve ubijene nevine ljude u svijetu. Ubice i krminalci svjetski.

Ljuba

12.07.2022. 10:22

Vuline Ne mogu oni nama da oproste rusenje nevidljivog, jer smo im s...li industriju tih aviona. Na kraju ko ih j..... propasce i oni samo polako.

Ja

12.07.2022. 11:10

Dejtonski sporazum nije Sveto pismo i zato on čas posla može da se poništi i odbaci po ugledu na Američku administraciju koja krsi i Povelju Ujedinjenih Nacija u zavisnosti sta im trenutno odgovara ili ne odgovara,ako su oni kauboji u kršenju svih ljudskih prava kao što je npr. agresija Milosrdni Andjeo gde su pobili hiljade ljudi,unistili infrastrukturu jedne suverene zemlje ciljajuci je sa 15 hiljada metra visine i to isključivo po noći,utoliko pre se taj Dejtonski sporazum može ili prepraviti ili ponistiti.