DA se i zvanična Crna Gora pridružila Bugarskoj i Severnoj Makedoniji u nameri da onemogući prelet avionu u kojem je Sergej Lavrov, a koji je trebalo sutra da doputuje u Beograd, potvrđuje i dokument koji objavljuju "Novosti".

Jole

05.06.2022. 17:28

Pa kako vam do sada to nije bilo jasno. Zato je i podeljena Srbij i Crna Gora. Vestacki zametnuta mrznja i podela medj istim narodom. Da bi se "vecina" Srba odvojila od izlaza na more. Taj plan je imao i hitler i vatikan. Da Srbi ne smeju da izadju na otvoreno more i plovne tokove. Ti me bi zemlja bila zakljucana kopnom ili kao oni to zovu "land locked". I onda krecu ucene pritisci da uvek morate da im budete slugeranja to se radi zemljama koje smatraju nelojalnim njihovim ciljevima. A Srbi su uvek bili pretnja za vatikanske planove i to je sada ta ista ideja koju sprovode Nemacka , Britanija i SAD. Samo su se promenili izvrsioci modus operandi je isti. Dok Srbija sebi ne obezbedi izlaz na more na ovaj ili onaj nacin ne moze voditi samostalnu politiku. U Crnoj Gori je to dobro uradjeno od strane neprijatelja narod podeljen uvukli ih u nato bez saglasnosti naroda ili bilo kakvog glasanja. Pokusaj i da podele narod i crkvu. Cak i otimacina verskih objekata od SPC-a to je sve ono sto nam rade planski. Sada je samo pitanje kako cemo mi tu da odigramo ulogu sada treba biti pametan i konacno odabrati saveznike i uci u neke druge saveze jer nam NATO i zapad nista dobro dneli nisu. Niti nam zele dobro ako okrenemo ledja svojim saveznicima tek ce nas onda rasparcati i usitniti da od Srbije nece ostati nista napravice od nas Jermene i Jevreje modernog doba bez drzave i zemlje i to im je dugorocni plan. Prvo razjedinjavanje , zatim zabrana izlaska na plovne tokove, onda otimanje svetinja , satiranje nacionalnog identiteta i za kraj rasparcavanje drzave da se jedan narod ostavi bez zemlje. I to im je cilj ako gledamo u nazad neke od tih tacaka su vec ostvarili jer treba da dozvolimo da rade i dalje ?

Slavica D J

05.06.2022. 17:35

Ne mogu da verujem šta sam pročitala. Na kraju će se Crnogorci kajati zbog ovog poteza.Jedna mala,mala,da manja ne može biti,zemljica! Džaba vam dodvoravanje, u EU nećete skoro.A i Rusija neće izgubiti, pa vi vidite šta ćete činiti posle.