GLAVNI razlog zašto je većina građana Srbije prvi put glasala protiv ulaska u Evropsku uniju je Kosovo i Metohija.ocenio je danas bivši diplomata Zoran Milivojević i dodao da ne očekuje da će EU uvesti sankcije Srbiji ako ih ne uvede Rusiji.

Milan

24.04.2022. 11:45

Ja tvrdim da nijednog dana srpski političari nisu imali podršku naroda za ulazak zemlje u EU! A da su bili sigurni raspisali bi referendum o ulasku nego su znali šta je rezultat. Zašto sada drugačije pričaju ne znam ali sumnjam da se nešto iza brega valja. Mi jesmo Evropa ali nam je bliži istok pa tamo treba da idemo. Prema Rusi, Kini, Turskoj i ostalim istočnim narodima koji rastu i razvijaju se dok Evropa umire u Američkom zagrljaju! Mozda je u Evropi lepši standard , marketing i umeju da ulepšati život ali napredak, sirovine , radna snaga i sve ostalo što podrazumeva bolji život se radja na istoku.

milan lala

24.04.2022. 16:23

Ni 35% nepodrzava clanstvo Srbije u EU . Clanstvo podzavaju nacionalne manjine u Srbiji , bivsa vlast sa clanovima porodica i prijateljima. A svi oni zajedno ne cine vise od 20% stanovnistva . Sto vise antisrpski Berlin i Brisel budu ucenjivali Srbiju pretili sankcijama to ce antagonizam naroda prema clanstvu u EU biti 100% . EU ima alternativu koju narod podrzava a to je EAEU / Rusija.