POKRET SOCIJALISTA: U uništenje Aleksandra Vulina uloženi su milioni dolara

Novosti online

09. 04. 2022. u 20:06

U uništenje Aleksandra Vulina uloženi su milioni dolara, ali, čak i da ga fizički eliminišu, ideju i proces stvaranja srpskog sveta ne mogu uništiti, saopštili su iz Pokreta socijalista.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА: У уништење Александра Вулина уложени су милиони долара

Foto: Pokret socijalista

- Ne znamo ko odlučuje o vladama u Luksemburgu tamo gde Đilasovi mediji plaćaju porez, ali znamo da se u Srbiji vlast bira isključivo na slobodnim i demokratskim izborima od strane građana.

Uz svu želju i napore luksemburških medija da naš lider Aleksandar Vulin ne bude više deo Vlade Srbije, moramo još jednom da podsetimo medije iz Luksemburga da naše vlade ne sastavljaju strane ambasade. 

Znamo mi da bi luksemburški mediji najradije da Aleksandar Vulin ne postoji, a kamoli da obavlja neku državnu funkciju, ali isto tako znamo da o angažovanju Aleksandra Vulina u nezavisnoj, slobodnoj i suverenoj Srbiji neće odlučivati strane ambasade, razne strane agenture i njihovi mediji. 

Luksemburški mediji, baš kao i stranci koji bi da ga sklone sa lica zemlje, znaju vrlo dobro da Aleksandar Vulin nije ni rusofil, ni evro fanatik, već srpski političar kome su interesi svoje zemlje i naroda najsvetiji. 

U uništenje Aleksandra Vulina uloženi su milioni dolara, ali, čak i da ga fizički eliminišu, ideju i proces stvaranja srpskog sveta ne mogu uništiti, poručili su iz Pokreta socijalista.

BONUS VIDEO: BAKLjADA I TROBOJKE U NIKŠIĆU: Građani obeležavaju 23 godine od bitke na Košarama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista