PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da, što se tiče zabrane izvoza poljoprivrednih proizvoda, jedino je važno da se obezbedi dovoljno hrane.

Komentari (4)

Sasa

09.03.2022. 10:52

Srbija NI SLUCAJNO NE SME da daje/prodaje sta god ni kosovu (osim srbima tamo), ni albaniji, ni hrvatskoj, a ni bosni (osim rep. Srpske). Svi oni bi nas u svakom momentu u kasicici vode. Toliko nas mrze i non stop su nam i non stop nabijaju noz u ledja. Jednom im i mi moramo pokazati civilizovano zube, to je sad da im nedamo nikakve pomoci ili prodajemo nase proizvode. Neka im daju njihovi mentori.

Ramamti Ezer

09.03.2022. 14:13

Zanimljiva je ova situacija, pšenica je planula na svetskom tržištu, ali ma koliko zvučalo čudno, ovo je sasvim "normalan" redosled događaja, jer je već dugo najavljivan i sada se i ovo proročanstvo ispunjava. U poslednjoj biblijskoj knjizi Otkrivenje 6:6, apostol Jovan je zapisao zanimljiv podatak, da će u poslednjim danima, tzv. Gospodovom danu, 1,08 kg. pšenice vredeti celu dnevnicu jednog radnika recimo na njivi. Ipak to nije kraj, jer je Isus Hrist najavio pre toga "Veliku nevolju, kakva nikada nije bila, niti će se posle toga ikada više desiti". Rekao je da će ljudi umirati od straha zbog onoga što će zadesiti nastanjenu planetu, ali je rekao i da će se dobra vest spasenja - Jevanđelje, uveliko propovedati širom planete pre nego što dođe kraj religiozno-političko-trgovačkog sistema stvari sveta kakvog poznajemo danas i pre nego što Božje Kraljevstvo preuzme kontrolu nad ovom napaćenom planetom.