SNS JAGODINA: Javnost je zgrožena onim što je videla i čula

Novosti online

20. 01. 2022. u 22:06

POVODOM skandaloznog snimka koji je emitovan na televiziji Pink, a na kome predsednik jagodinskih Dveri, Stefan Vuk Milanović dogovara sa saradnicima plan za izbornu krađu u nedelju kada je održan referendum, oglasio se saopštenjem Gradski odbor Srpske napredne stranke u Jagodini.

СНС ЈАГОДИНА: Јавност је згрожена оним што је видела и чула

Arhiva

-Javnost Srbije i Jagodine je zgrožena onim što je videla i čula iz usta lidera Dveri u Jagodini. Ovo je slika i prilika opozicije u Srbiji, slika rada Đilasa, Jeremića, Obradovića i njihovih satrapa koji već godinama besomučno lažu i obmanjuju građane Srbije ne bi li na taj način došli na vlast. Ovo je samo kap u moru laži onih koji bi na lažima i nasiljem hteli da dođu do državne kase da bi je ponovo pljačkali. Ono što smo čuli od prvog čoveka Dveri u Jagodini je očigledno matrica "poštene opozicije", kako se već predstavljaju i upravo se uklapa sa identičnim napadima tajkunskih medija na predsednika Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku.

Milanović očigledno postupa po instrukcijama koje je dobio kako da lažira rezultate referenduma u Jagodini i Pomoravlju i kao takve, dovede javnost u zabludu kao što rade i njegovi mentori Đilas, Jeremić i Obradović.

Ovde se radi o opasnoj pojavi, a snimak na najbolji mogući način pokazuje svu pokvarenost šojićevske opozicije koja će do izbora 3. aprila upravo na ovakav i sličan način pokušavati da dođe do nekog glasa. Građane Jagodine i Srbije nikada više nećete prevariti.

Ovakvim pokušajem prekrajanja volje naroda, spinovanjem rezultata referenduma otkrili ste pravo lice, ali i nameru da izazovete nemire i dezinformišete javnost Jagodine i Srbije. Vaša matrica je očigledna, okretanje istine i optuživanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Posle ovog snimka svi vaši pokušaji destabilizacije Srbije su uzaludni, a građani Srbije su se još jednom uverili u sve laži Đilasa, Jeremića i Obradovića."

Inače, građani Jagodine su, prema zvaničnim rezultatima, u velikoj većini podržali promene Ustava, jer je 61,03% građana Jagodine glasalo za promene Ustava, dok je 38,97% bilo protiv.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN URBANISTIČKOG PLANIRANJA: Prilika da se istakne uticaj urbanizma na kvalitet života