"APSOLUTNO DNO": Reakcije na sraman film o premijerki Ani Brnabić koji je prikazan na N1

Novosti online

20. 01. 2022. u 11:32 >> 12:59

NA televiziji N1 prikazan je sraman film o premijerki Srbije Ani Brnabić pod naslovom "Junaci doba zlog".

АПСОЛУТНО ДНО: Реакције на сраман филм о премијерки Ани Брнабић који је приказан на Н1

Foto: Tanjug

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Tomislav Momirović reagovao je na Tviteru povodom tog filma.

- Odavno nisam video nešto tako odvratno i sramno kao što je početak emisije na N1 o predsednici Vlade #Srbija Ani Brnabić. Možda opozicija nema politički program, ali definitivno ima medijsku moć i spremna je da je koristi na prljav i nemoralan način.

@N1infoBG

Vladimir Orlić, potpredsednik GO SNS, u izjavi za "Novosti" a povodom filma na N1 rekao je:

- Kao i sve što dolazi iz tajkunske trovacnice: prostacko i podlo izivljavanje, čiji je jedini smisao da izvređa ljude kojima autori i akteri ovog propagandnog laveza iza plota po ljudskim i stručnim kvalitetima - nisu ni do kolena. Eto, to bi bio svaki "film" koji dolazi iz iste kuhinje. Patološka mržnja koju ti ljudi osećaju prema Aleksandru Vucicu, a onda i svakome ko politiku tog čoveka iskreno sledi i sa uspehom sprovodi, jedino je što tajkuni i lopovi iz bivšeg režima imaju da ponude Srbiji, a njihove "medijske" falange da izbace u etar. Kad narod vidi te lopovske, stetocinske i pokvarene njuske kako svojim odvratnim recima prskaju svud oko sebe - samo još veći prezir oseća prema bulumenti koju je već jednom oterao, da se nikad vise ne vrate. Srbija danas hoće rad, pristojnost i rezultate, izabrala je budućnost, a kompletna Đilasova i Solakova kamarila ostala je sama sa sobom, zaglavljena u prošlosti, da se valja u sopstvenom blatu. Za bolje od toga nikad nisu ni bili - kaže Orlić.

Narodni poslanik Vladimir Đukanović takođe je komentarisao film rečima da je "apsolutno dno".

- Film o Ani Brnabić na N1 je apsolutno dno! Svaki dalji komentar je suvišan - napisao je Đukanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DUVAN: Neprijatelj zdravlja, životne sredine i ekonomije