POKUŠALI DA FALSIFIKUJU REZULTATE REFERENDUMA: Skandalozno otkriće u Jagodini (VIDEO)

Novosti online

19. 01. 2022. u 22:01

U NEDELjU uveče, posle završenog glasanja na referendumu, u Jagodini je nastao je snimak na kome se čuje šef Dveri za Jagodinu Stefan Vuk Milanović pravi plan za izbornu krađu.

ПОКУШАЛИ ДА ФАЛСИФИКУЈУ РЕЗУЛТАТЕ РЕФЕРЕНДУМА: Скандалозно откриће у Јагодини (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Pošto ovi rezultati tek pristižu, da mi lepo izađemo sa nekim stavom, recimo 44-45 odsto, i da to zvanično guramo za Jagodinu, ja ću, kao, da odradim statistiku, kao što je RIK ono, daću ovom što mi je dizajner da deluje profesionalno i da mi tu izvučemo izlaznost... - rekao je između ostalog Milanović, dodajući: i da mi od toga napravimo kao da je u Jagodini glasano "ne".

Na drugom delu snimka on daje tačne instrukcije oko krađe:

- S obzirom da nismo pokrili još sva izborna mesta, da su nas kecali zbog tih kontrolora, da sad odradimo tako, da jednostavno ispinujemo mi i kažemo, to je to, 44, nešto odsto, prolazimo faktički pobedu, optužimo ih za krađu, za ne znam koliko, tamo gde nismo imali kontrolore, i na tome da gradimo priču. Ne znam šta vi mislite – kaže u snimku.

Stefan Vuk Milanović negirao je u razgovoru sa novinarkom Gordanom Uzelac da snimak postoji, a samo koji sekund kasnije promenio je iskaz i potvrdio da snimak ipak postoji.

A Jagodina je glasala ovako: Opciju DA podržalo je 61.1 odsto, a opciju NE 38.9 odsto.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)