VUČIĆEVO OBRAĆANJE PREMIJERU AUSTRALIJE BILO ODLIČNO! LJiljana Smajlović o reakciji Srbije na maltretiranje Novaka Đokovića

Novosti online

15. 01. 2022. u 10:07

NOVINARKA i kolumnistkinja "Nedeljnika" LJiljana Smajlović rekla je danas da je obraćanje predsednika Aleksandra Vučića zbog iživljavanja australijskih vlasti nad Novakom Đokovićem bilo odlično.

ВУЧИЋЕВО ОБРАЋАЊЕ ПРЕМИЈЕРУ АУСТРАЛИЈЕ БИЛО ОДЛИЧНО! Љиљана Смајловић о реакцији Србије на малтретирање Новака Ђоковића

Foto: Printscreen/Prva

- Meni je izgledalo odlično. Ja mislim da je to ono što Srbija treba da radi. Mnogo više ljudi bi podržalo Novaka. Mene svaki dan intervjuiše neki BBC radio, i čim počnete da branite Novaka vi na sebe privlačite munje - rekla je LJiljana Smajlović.

Ona kaže da ovo nije samo protiv Novaka, već postaje "okršaj" između Srbije i Zapada.

Podsećamo, predsednik Aleksandar Vučić se juče video porukom obratio australijskim vlastima.

- Začuđen sam pre svega zbog činjenice da pravo takve odluke donose izvršni organi vlasti, a posle pravovaljanih odluka sudskih organa vlasti. Neretko nam drže pridike o tome šta je vladavina prava. Možete li da zamislite kako bi to izgledalo kada bi u Srbiji neki ministar mogao da poništi odluke sudija. Ja bih stvari vratio na nešto još važnije. Ako ste hteli Novaku da zabranite da po 10. put osvoji trofej u Melburnu, zašto ga niste vratili odmah, zašto mu niste rekli da nije moguće da uđe u vašu zemlju, zašto ga maltretirate i iživljavate, ne samo nad njim već i nad njegovom porodicom, već nad celom nacijom, slobodarskom i ponositom. Je li to potrebno da bi dobili neke izbore, je li vam to potrebno da bi se dodvorili svojoj javnosti - istakao je u delu svog obraćanja Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)