ŠABAČKA BOLNICA DEMANTOVALA "NOVU S": Priviđaju im se "SNS batinaši" za volanom saniteta (FOTO)

Novosti online

06. 12. 2021. u 09:47

OPŠTA bolnica "Dr Laza K. Lazarević" iz Šapca demantovala je pisanje opozicionih medija koji su tvrdili da je tokom blokade u tom gradu vozilom Hitne pomoći upravljao "SNS batinaš".

ШАБАЧКА БОЛНИЦА ДЕМАНТОВАЛА НОВУ С: Привиђају им се СНС батинаши за воланом санитета (ФОТО)

Foto: Novosti

Nova S je juče objavila tekst u kom su iznete neproverene tvrdnje da je "zloupotrebljena Hitna pomoć" pošto je sanitetom, koji je propušten, upravljao izvesni Mladen Nerandžić sa maskom na licu.

Foto: Printscreen

- Sanitetom Opšte bolnice Šabac, kojim je transportovan kovid pacijent prema kovid bolnici u Beogradu u subotu, 4. 12. 2021. godine, oko 14.30 časova, upravljao je stalno zaposleni vozač naše ustanove Ilija Brajić koji je po rasporedu rada bio u svojoj redovnoj smeni, a ne neko drugo lice kao što je netačno objavljeno - piše u saopštenju šabačke bolnice.

Foto: Novosti

Uprava te ustanove apeluje da se ovakve lažne informacije ne koriste u bilo koje svrhe tokom pandemije, kada je borba za zdravlje ljudi prioritet.

Podsećamo, u subotu je održana nezakonita blokada saobraćajnica u Beogradu i drugim gradovima Srbije, od strane "ekoloških" i opozicionih aktivista.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna