ŠEŠELJ UPOZORIO: Lider radikala otkrio kakva opasnost preti Srbima (VIDEO)

Novosti online

19. 11. 2021. u 18:30

LIDER Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj rekao je da bi muslimani u Sarajevu danas želeli da za srpske kadrove postavljaju podobne Srbe kao što su to radili sedamdesetih godina prošlog veka i kao što to sada čine sa predstavnicima hrvatskog naroda, za šta je primer Željko Komšić.

ШЕШЕЉ УПОЗОРИО: Лидер радикала открио каква опасност прети Србима (ВИДЕО)

Foto: Printskrin TV Pink

- Kada su ojačali politički i kada je proglašena muslimanska nacija 1971. godine, formalno je bio reciprocitet, ali su oni postavljali kadrove. Nijedan sposoban, obrazovan Srbin nije bio na funkciji. I sada bi pronašli kandidate Mladena Ivanića, koji je engleski čovek, Vukotu Govedaricu... - rekao je Šešelj.

Komentarišući navodni "maligni" uticaj Rusije na Balkanu, lider radikala je rekao da je potrebno da Rusija bude što prisutnija, kako vojno, tako i politički, jer je to u stvari zdrav uticaj.

- Sve maligno dolazi sa Zapada - rekao je Vojislav Šešelj za Televiziju "Pink".

Šešelj je naveo da je ruska pomoć Srbiji po pitanju Kosova i Metohije neprocenjiva, ali i da je Srbija pouzdan oslonac Rusije u Evropi.

Vođa SRS se nada da će Srbija na sastanku predsednika Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina u Moskvi uspeti da dobije povoljnu cenu za gas.

- Ja bih bio srećan ako bi to bilo 350, pa i do 400 dolara. Da nam to učine. Putin ima više razloga da nam to učini, mi smo pouzdan oslonac Rusije u Evropi - rekao je Šešelj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!