NEVEROVATAN ČOVEK, PRAVI VITEZ: Ovako je čuveni ruski novinar najavio Vučića

Novosti online

14. 11. 2021. u 10:49

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić dao je veliki intervju čuvenom ruskom novinaru Vladimiru Solovjevu, koji će biti emitovan pre njegovog susreta sa Vladimirom Putinom.

НЕВЕРОВАТАН ЧОВЕК, ПРАВИ ВИТЕЗ: Овако је чувени руски новинар најавио Вучића

Foto: Jutjub/Solovьёv LIVE

Solovjev, koji vodi i popularni jutjub kanal, objavio je i najavu u kojoj je nekonvencionalno, ali pohvalno govorio o predsedniku Vučiću.

- Predsednik Vučić se ozbiljno pripremio. Sve u svemu on je neverovatan čovek. Uči ruski jezik, interesantno govori... Otvoren je čovek, mnogo voli svoj narod i svoju zemlju, Pravi čovek. Pri tome je pozamašan, visok je dva metra, krepak, kao neki bogatir (ruski vitezovi iz srednjeg veka) - rekao je Solovjev.

Vučić je u intervjuu govorio o predstojećem sastanku sa predsednikom Vladimirom Putinom i temama o kojima će razgovarati sa njim. 

Tu je pre svega mislio na energetsku krizu u Evropi, cenu gasa i povećanje obima snabdevanja.

- Ovoga puta imaćemo mnogo konkretnih stvari o kojima ćemo razgovarati. Pored političke agende, nešto mogu da kažem, a ostaviću nešto za razgovor jedan na jedan. Rekao bih da je pitanje svih pitanja ovde u Srbiji - gas - rekao je Vučić.

Vučić je takođe potvrdio i još jednom jasno rekao da Srbija nikada neće uvoditi sankcije Rusiji, po bilo čijem zahtevu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)