SRAMNO! VESNA PEŠIĆ VREĐA STRADALE SRBE: Šta hoće taj Vučić, da stalno parira Srebrenici sa Jasenovcem (FOTO)

Novosti online

11. 11. 2021. u 10:54

BIVŠA političarka dosovskog režima i simpatizerka Marinike Tepić u intervjuu za portal "Slobodna Bosna" nasrnula je na sve stradale Srbe.

СРАМНО! ВЕСНА ПЕШИЋ ВРЕЂА СТРАДАЛЕ СРБЕ: Шта хоће тај Вучић, да стално парира Сребреници са Јасеновцем (ФОТО)

Foto: P. Mitić

- Uvlačio se, s oproštenjem, u dupe zapadnim zemljama da bi bio dobro primljen. SAD su u međuvremenu bile zauzete nekim drugim poslovima, a naročitu podršku Vučić je dobio od Angele Merkel koja je uništila i EU i sve nas. Interesantno je da o svemu ovome ćuti opozicija i da se samo mi antiratni aktivisti iz 90-ih godina okupljamo. Ako se ovo sve zavuče u nacionalistički bunker i ode u totalni i ekstremni nacionalizam, biće to teška borba. Nije nam ni 90-ih godina bilo lako sa srpskim nacionalizmom. Sada predlažu da se leva obala Save u Beogradu nazove po žrtvama Jasenovca. To je sada već konstantni pokušaj da žrtvama Srebrenice pariraju žrtve Jasenovca, kako bi se "poništila" Srebrenicu. Biće teško jer se Vučić vratio na svoju staru, radikalnu poziciju i vi u Sarajevu i u BiH znate šta to znači i ne moram vam objašnjavati - rekla je Vesna Pešić za Slobodnu Bosnu, prenosi Informer.

Foto: Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (47)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)