BRNABIĆ O POSETI KRIVOKAPIĆA: Verujem da ćemo imati drugačiji dijalog s Crnom Gorom

Tanjug

07. 11. 2021. u 22:02

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić ocenila je večeras da je poseta crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića Beogradu bila uspešna i poručila da veruje da će Srbija imati sada drugačiji dijalog sa Vladom Crne Gore.

БРНАБИЋ О ПОСЕТИ КРИВОКАПИЋА: Верујем да ћемо имати другачији дијалог с Црном Гором

Foto: Printskrin

Brnabić je u emisiji Hit tvit na TV Pink ponovo prokomentarisala to kako je ministar poljoprivrede Srbije Branislav Nedimović bio odeven prilikom dočeka Krivokapića i ponovila da je Krivokapića trebalo da sačeka ministar spoljnih poslova Nikola Selaković, ali da se on zadržao u Atini.

- Nije stigao na vreme, pa sam zamolila Nedimovića kao potpredsednika vlade da sačeka crnogorskog premijera. Nedimović ima ležerniji stil, ali to nadoknađuje šarmom - rekla je Brnabić i istakla da joj nije delovalo da je Krivokapiću to zasmetalo niti da je primetio.

Ona je dodala da je to bila njena greška jer je Krivokapić došao na njen poziv.

- Drago mi je da je bila uspešna i dobra poseta i što je rezultat kakav smo želeli, a to je da imamo sada i verujem da ćemo imati drugačiji dijalog s vladom Crne Gore - poručila Brnabić.

Na pitanje kako se dogodilo da jedna protokoralna greška bude suštinska zamerka u delu opozicije, kako crnogorske, tako i srpske, Brnabić je odgovorila da bi rekla da je to bilo u "jednom delu medija".

- Taj deo medija ima iste vlasnike. To su mediji Đilasa i Šolaka. Ono što se pojavljuje tamo se reciklira ovde, ono što se pojavljuje ovde se reciklira tamo i to je ogroman medijski uticaj, i koji se pojačava time što imate eho u regionalnim medijima, pa takve slične napade imate iz određenih medija u Hrvatskoj, u Crnoj Gori, pa se diže na viši nivo, ali njima je važnija forma od suštine. Ja mislim da je važna i forma, ali i suština - poručila je Brnabić.


 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju