ŠEŠELJ O PROPASTI ZORANA ZAEVA: Istekao mu je rok trajanja (VIDEO)

Novosti online

01. 11. 2021. u 19:19

PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj izjavio je da je bivši premijer Severne Makedonije Zoran Zaev sve zapadnjačke naloge ispunio.

ШЕШЕЉ О ПРОПАСТИ ЗОРАНА ЗАЕВА: Истекао му је рок трајања (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Hepi TV

- Istekao mu je rok trajanja i ode - rekao je Vojislav Šešelj za jutarnji program Hepi TV.

Lider radikala se saglasio sa voditeljem Milomirom Marićem da Severna Makedonija ništa nije dobila zauzvrat zbog svih ustupaka Zapadu.

Šešelj objašnjava da je Bugarska zaoštrila odnose prema Severnoj Makedoniji zbog jezika, a da Srbi vole narod Severne Makedonije.

Predsednik SRS kaže da Amerika više ceni svoje neprijatelje, pogotovo dosledne, principijelne i odlučne.

Podsećamo, bivši premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je u nedelju uveče da podnosi ostavke na mesto predsednika Vlade i na funkciju predsednika vladajućeg Sodijaldemokratskog saveza Makedonije (SDSM).

Zoran Zaev je na konferenciji za štampu rekao da preuzima svu odgovornost za loše rezultate koje je stranka ostvarla na lokalnim izborima.

BONUS VIDEO: Stop progonu - profesor Miloš Ković ima podršku studenata

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MIGOVI I ORLOVI DEMONSTRIRAJU SILU NA PEŠTERU: Pogledajte kako izgleda moćna avijacija Vojske Srbije (VIDEO)