U JAVNOSTI su se pojavili navodi da je izvestilac Evropskog parlamenta za Kosovo Viola fon Kramon povezana sa simpatizerima fašističkih grupacija.

Komentari (8)

Zoran Petrović

14.10.2021. 14:02

Ja financijski podrzavam akcije protiv fašista poput ove Viole. Tako da slobodno krenite svi kojima je potrebna para u potragu za njom.

Duda

14.10.2021. 14:07

Nista novo, oni su uvek protiv nas. Da li neko moze da mi kaze iz koje zemlje je ova uzasna zena. Ona je ruzna, leci svoje frustracije napadajuci druge.

Avalit

14.10.2021. 15:12

Da bi neko bio Parlamentarac EU i u svom imenu imao predznak koji ukazuje na ugledno poreklo i plemstvo, morao bi da iz plemenitog porekla ima etiku i duboke korene, da bude izvrstan, primeran i plemenit. Samo ime koje nosi sa predznakom plemstva je paradno ako se plemenito ne ponaša. Parodija je i FonLigeštul koji je bar postao poznat kao lik iz jedne Djoletove pesme. Po cemu ce da budu poznati razni Fonligestuli na visokim pozicijama? Da li po tome sto nisko udaraju, vredjanju manjine, nemaju empatiju za napaćene? Ili zato sto su glasni da kritikuju druge a sami ne vide da daju loš primer time sto se ne distanciraju od neofašističke simbolike, onih koji se prvo sluze psovkama u tzv. kvazi poetici i estetici ružnog, a onda i cokulama. Nece biti upamćeni po plemenitosti i po etici.