TODOROVIĆ: Đilas je gladan nove pljačke narodnih para

Novosti online

07. 10. 2021. u 14:26

ĐORĐE Todorović, narodni poslanik, reagovao je na izjave lidera SSP-a Dragana Đilasa iznete na današnjoj konferenciji.

ТОДОРОВИЋ: Ђилас је гладан нове пљачке народних пара

Foto: SNS

- Opet Đilas, žuti lopov po svedočenju njegovih saradnika, o - poštenju. Čovek koji se poziva na Gebelsa danas je izašao u javnost sa novom hiljadom laži, koje imaju za cilj da zatrpaju breg od 619 miliona evra. I nije ga sramota, pa ni najmanje, da optužuje sve redom kako bi prikrio 53 višemilionska računa u različitim valutama i imovinsku kartu bata Gojka i njegovih 35 nekretnina u centru Beograda.

Čuli su danas svi da bi uigrana tajkunsko-medijska koterija zatvorila ili porušila svaku televiziju koju ne može da pazari. A zašto je važno da kontrolišu sve medije u Srbiji i regionu? Pa jednostavno, da bi mogli udruženo, u jedan glas, da brane lik i delo monstruma i zločinaca, zaostavštinu tajkuna i nesmetano nastave sa napadima na sopstvenu državu, narod i Aleksandra Vučića.

Ideja gazde Multikoma i njegovih nadničara odavno je provaljena, a namera im je providna. Udruženi u mržnji, uvezani željom da jednoga dana ponovo otimaju, recikliraju najgore gadosti i laži ne bi li na taj način zaštitili milione rasute po čitavom svetu. Zna narod dobro da se ispod neubedljive jagnjeće kože krije gladan i opasan vuk. Gladan nove pljačke narodnih para, opasan utoliko što se ne libi nasilja i uništavanja svega što mu se nađe na putu. Ali kom ostaje nesavladiva prepreka: Aleksandar Vučić i sva poštena Srbija, koja stoji uz svog predsednika sve složnije, nakon svakog novog napada Đilasa i njegovih hijena. Takvih se Vučić i Srbija ne plaše, niti se pred takvima sklanjaju - naveo je Todorović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!