DEBATU oko poslednjeg poteza "Tvitera", koji je najuticajnije srpske medije označio kao one koji "sarađuju sa vladom", američki ambasador u Srbiji Entoni Godfri iskoristio je da - napadne Rusiju i da nediplomatski svojim domaćinima deli lekcije.

buki

26.08.2021. 14:52

@MiR - Mislim da je svaki SAD glasnogovornik apsolutno svestan tih duplih standarda kojih se uopšte ne stide, već je sa njihove tačke gledišta sasvim normalno da za njih važe posebna pravila. Nije ni čudo kada znamo da se nacistička NAD RASA 1945 listom prebacila u Ameriku, gde je ostavila potomstvo koje je odgajano na Hitlerovim idejama ( superiorna rasa, plava krv i sl gadosti). I oni koji su pobili indijance i pre nacista naselili Ameriku, imaju iste etičke i moralne norme, pa je takva arogancija potpuno očekivana. Pitanje je samo do kada će normalan i pravdoljubiv svet to da trpi.

Vatro Marx

26.08.2021. 12:05

Ambasador SAD Godfri, veliki Srbenda posjecuje Srpsku crkvu i manastire, boli Srpske specijalitete, dobar prijatelj predsjednika Vucica. Dokle ces Srbine da vjerujes neprijatelju .Nema Amrikanca diplomate koji Srbiju voli i stiti, Srbine nikako da se naucis pameti sporo ragujes.

neki tamo

26.08.2021. 12:24

Idite kući gospodine Godfrey, idite i ostanite Gospodin kakav ste bili odkad ste došli u Srbiju koja vas je prihvatila i dobrim delom i zavolela. Nađite neki drugi posao, ovo vam ne treba...

Leštanac

26.08.2021. 13:15

Dosta nam je delenje dvostrukih aršina. Vreme je da se šerif vrati svojoj kući i pusti Srbe da sami odlučuju o svemu a ne da se šerif bude "mirodjija" u svaku srpsku čorbu

buki

26.08.2021. 15:03

@Marko - Moskva na žalost i nije ovde. Tu su samo zapadnjaci, koji su nas najpre otrovali a onda i okupirali deo Srbije. Rusi dođu samo povremeno da razminiraju delove Srbije od kasetnih i drugih bombi kojima nas Nato zasuo, da ugase neki požar, da pomognu kod poplava, da nas podrže i ohrabre u pravednoj borbi protiv Zapadnog zla, ali nas ne ucenjuju i ne drže fašistočka predavanja.

Vlad

26.08.2021. 19:32

@Marko - Nešto se ne sećam da su ruski avioni bacali bombe po Srbiji... A nešto se ne sećam da su ruski avioni ubijali decu po vrtićima, bolnicima i mostovima 99-te... Nešto se ne sećam da su Rusi podržavali šiptarske teroriste na Kosovu... Nešto se ne sećam da su ruski generali učestvovali u genocidu nad srpskim narodom zvanim Oluja. Nešto se ne sećam da su ruski avioni bombardovali Srbe u Republici Srpskoj pomažući muslimanima.

marko

26.08.2021. 14:33

Gospodine, ako vam se ne svida nesto sto je vasa vlada donela a drugi kopiraju isto zalite se vasoj vladi.Nasu vladu je izabrao nas narod ko je vasu neznam i ne interesuje me.Zato se ne mesajte u unutrasnje stvari zemlje gde ste primljeni oberucke.Prisluskivali ste Kancelarku Merkel usred Berlina i jos priznali da je tako.Dali ste odgovarali za tako nesto.Twiter radi za vasu zemlju i ko ne misli kao oni brisu.Eto nama se ne svida vas komentar budite dzentlmen i obrisite vas nalog gde god ga imali.Bacali ste bombe gde god ste stigli pa i atomske kao jedina zemlja na svetu Svuda delite pamet dali ga imate toliko mnogo.Irak Libija Avganistan Sirija Vijetnam Jugoslavija da ne nabrajam dalje.Zar vas nije stid.Milioni mrtvih su ostali za vama Sramota

Romi

26.08.2021. 14:52

Amerikanci poslije ponizenja koja su dozivjeli od Talibana i u Iraku da su imalo svjesni ne bi nikad vise nikog kritikovati ni drzali predike.Hoce li ikad shvatiti da su nepozeljni bilo gdje n'a ovoj planeti.

Draga

26.08.2021. 14:58

Ništa novo od američkog ambasadora, svaki se do sada mešao, jer mu se može. Ovamo glumi dobrotu i razumevanje, ali direktive su najvažnije. Ništa im ne treba verovati, sram ih bilo.

gzr

26.08.2021. 16:17

Nema goreg “malignog uticaja” na nas i nasu zemlju od bombardovanja, ubijanja nevinih ljudi, unistavanja svega u zemlji, stalnog vojnog i drugog pomaganja monstruma koji mrze i nas i sve sto je nase. Kada SAD odluci da prestane sa takvom praksom onda mozemo pricati o uticajima drugih.

Strahinja

26.08.2021. 17:21

Da oni nikad ništa nisu krivi.Jel i NATO koji nas je bombardovao privatna kompanija.?Pošalju svoje vojnike a onda su to kao neke privatne firme itd itd a njihova demokratija da zabranjuju da se govori i drugačije misli.

Vlad

26.08.2021. 19:25

Ovoga treba pod hitno vratiti Bajdenu uz poruku na paketu da ne šalju drugog dok ne nađu nekoga ko zna da poštuje zemlju u kojoj službuje. A što se tiče Twitter-a i njima sličnih, pa ne kopčamo se mi Srbi na leđima gospodine ambasadore...