VULIN UPOZORAVA: Izetbegović nastavlja putem prvog radikalnog islamiste u Evropi!

Novosti online

21. 08. 2021. u 10:06

MINISTAR i predsednik PS-a Vulin, poručio je da je jedini radikalni nacionalista koji može da destabilizuje Bosnu i Hercegovinu Bakir Izetbegović.

ВУЛИН УПОЗОРАВА: Изетбеговић наставља путем првог радикалног исламисте у Европи!

Foto: Printskrin

- Glumeći žrtvu na isti način na koji je glumio poslednjih 30 godina, Izetbegović nije zaboravio da za sve optuži Srbe, ali jeste zaboravio da objasni zašto je SDA kao svoj konačni cilj odredila ukidanje Republike Srpske i zašto ni jednom nije kleknuo pred grobovima preko 3000 poklanih Srba u Podrinju ili masovnoj grobnici Srba iz Sarajeva na Kazanima - poručuje Vulin i dodaje da je jedini radikalni nacionalizam upravo Izetbegovićev, jer on Srbe zove "genocidašima".

- Ni jedan srpski političar tako nešto ne bi izgovorio za Bošnjake. Pedeset jednu godinu od kada je Alija Izetbegović objavio Islamsku deklaraciju, njegov sin nastavlja putem prvog radikalnog islamiste u Evropi. Taj put je već doveo do građanskog rata u BiH, a sada od BiH pravi tamnicu naroda - odgovorio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin lideru SDA Bosne i Hercegovine Bakiru Izetbegoviću koji je napao Republiku Srbiju optuživši je za "agresivni nacionalizam".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

MI POZICIJU NE MENJAMO Ana Brnabić: Nadamo se da nas čuju partneri iz Ruske Federacije, ali i EU, SAD i ostali