NISU ONI NI MISLILI DA GOVORE ISTINU: Predsednik Vučić odgovorio na lažne optužbe da je viđen sa Belivukom

Novosti onlajn

14. 08. 2021. u 12:05

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je lažne optužbe reditelja Siniše Kovačevića da ga je lično video da razgovara sa Veljkom Belivukom na terasi Predsedništva.

НИСУ ОНИ НИ МИСЛИЛИ ДА ГОВОРЕ ИСТИНУ: Председник Вучић одговорио на лажне оптужбе да је виђен са Беливуком

Foto: Printskrin/TV Pink

– To je već postalo pomalo smešno, tragikomično, video sam Suljagića iz Srebrenice koji kaže da je Vučić naredio da viču “Ratku Mladiću”, ali istim tim naredio da viču “Vučiću pederu”. Ko može u to da poveruje? Nemam problem kad neko viče meni, ali imam kad više “Nož, žica, Srebrenica”, “Žuta kuća”, “Kosovo je pored Srbije”, “Naser Orić”, to što viču meni je najmanji problem – rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je dodao i da je svako ko uđe u Predsedništvo zabeležen, te da nisu ni imali za cilj da govore istinu.

– Što se tiče da su videli Belivuka na terasi Predsedništva, svako ko uđe je zabeležen, svakog dana. Nisu oni ni mislili da govore istinu, suština je u sledećem, išao bih na poligraf, ali ne mogu pošto je izanđala mašina. Da li je bila teška noć, pa mamurno jutro ili obrnuto, u to neću da ulazim – rekao je predsednik Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna