PREDSEDNIK VUČIĆ: Za šest, sedam meseci narod će odlučiti kome će pružiti poverenje

Novosti online

10. 08. 2021. u 20:09

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će uskoro, u roku od šest, sedam meseci narod na izborima odlučiti kome će pružiti poverenje u naredne četiri godine.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ: За шест, седам месеци народ ће одлучити коме ће пружити поверење

Foto: Tanjug

- Predstoji nam vrlo vruća politička jesen, pošto vidim da već najavljuju ne samo proteste, već i odlučujuće prosteste. Imaćemo izbore tako da će narod na izborima da odluči ko će da vlada - rekao je Vučić za TV Pink.

On je dodao da su protesti uvek demokratski, dobrodošli, dok neko ne reši da upada sa testerama, sekirama ili da zauzima državne institucije.

- Sve su to dobre stvari i verujem da ćemo i time pokazati nivo sopstvene demokratije, sopstvene političke zrelosti. A, uskoro, u roku od šest, sedam meseci će narod da odluči kome će pružiti poverenje u naredne četiri godine - rekao je Vučić.

Na pitanje da li izbora biti ranije u odnosu na odgovarajuće rokove, Vučić je rekao da slede redovni izbori, te da jedino parlamentarni izbori mogu da budu vanredni, ali oni “de fakto” i nisu vanredni, jer, kaže, ne bi bili iznenađenje ni za koga, budući da ih je najavio čim su okončani prethodni izbori.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (35)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!