SELAKOVIĆ: Predsednik će imati punu podršku države i građana u obračunu sa organizovanim kriminalom!

Novosti online

22. 07. 2021. u 17:22

KRIMINALNI gang hladnokrvnih ubica i koljača postao je oružje u rukama onih koji ne biraju saveznike u borbi protiv Srbije i njenog napretka, a reč je, kako o onima koji Srbiju sapliću iznutra, tako i o onima koji to čine spolja, saopštio je Nikola Selaković, član predsedništva Srpske napredne stranke.

СЕЛАКОВИЋ: Председник ће имати пуну подршку државе и грађана у обрачуну са организованим криминалом!

Foto P. Milošević

- Oni koji su svojevremeno skovali sintagmu „kočničari reformi“ kako bi satanizovali svoje političke protivnike (iako oni nisu sprovodili reforme već najbrutalniju pljačku Srbije) danas su se, duvajući u istu trubu sa Belivukom i njegovom družinom, sami legitimisali kao istinski kočničari reformi i napretka sopstvene zemlje.

- Predsednik Aleksandar Vučić imaće, uveren sam, ubedljivu i punu podršku i države i građana u obračunu sa organizovanim kriminalom, ali i sa onima koji jesu ili se trude da postanu političko krilo kriminalnih udruženja - ističe Selaković.

- Medijski publicitet dat lažima i napadima od strane ljudi, u čiju beskrupuloznost i bezdušnost nakon svega što su učinili niko normalan ne može da sumnja, svedoči o ozbiljnim moralnim lutanjima dela naše medijske i političke scene.

- Neki učesnici političkog života u Srbiji očigledno ne žele ili ne mogu da shvate da postoje situacije u kojima je država iznad svega, odnosno trenuci kada kao ljudi i politički kolektiv moramo biti ujedinjeni protiv nečega što je nedvosmislena i evidentna pretnja čitavom društvu - zaključio je član predsedništva Srpske napredne stranke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna