OVAKO NEŠTO SE VIŠE NIKADA NEĆE DESITI: Jasna poruka ministra Vulina kriminalcima - "Nema trgovine sa vama, naš odgovor je istina"

Tanjug

18. 07. 2021. u 22:24

NA TV Pink večeras su prikazane do sada neviđene fotografije zločina i nasilja koje je počinila kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da su sve žrtve navijači Partizana.

ОВАКО НЕШТО СЕ ВИШЕ НИКАДА НЕЋЕ ДЕСИТИ: Јасна порука министра Вулина криминалцима - Нема трговине са вама, наш одговор је истина

Foto: Printskrin

Vulin je, komentarišući fotografije koje su pokazane i porodicama žrtava Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, a na kojima se vide unakažena i obezglavljena tela, rekao u emisiji HIt tvit da se ovako nešto nikad više neće desiti.

On je naglasio da je jako važno da se ovakvi zločini ni na koji način ne relativizuju i pretvaraju u politiku.

Vulin je nekoliko puta ponovio da su i žrtve i počinioci zločina na fotografijama, koje su u emisiji prikazane u više navrata, navijači Partizana.

Navijačima Partizana, koji skandiraju uvrede Aleksandru Vučiću, poručio je ''da možda ne bi bili živi da je Belivukova grupa na slobodi, jer su svi koje je ona ubila navijači Partizana''.

- Dugo taj klan traje, predugo je postojao. Sada su zatvoreni tamo gde im je mesto i neće izaći do kraja svog života - rekao je Vulin.

Vulin je dodao da je osnovni cilj ove grupe da "svojim lažima i izjavama bace ljagu na predsednika Aleksandra Vučiha", njega kao ministra unutrašnjih poslova, ali i sve operativce.

On je dodao da im stižu pretnje i ucene, ali nije precizirao od koga.

- Oni će da lažu, učiniće apsolutno sve da nas uplaše kako bismo trgovali sa njima. Nema trgovine, naš odgovor je istina - poručio je Vilin.

Upozorio je i da će na Vučića "krenuti preko njegove porodice" i izmišljati laži o njegovoj deci, o tome kako je loš otac i loš muž, dok će o njemu pričati da je narkoman, da njegova deca nisu njegova, da se poznaje s ubicama.

- Sve su oni to nama stavili do znanja, samo da mi ''zaboravimo'' neke ''sitnice'', koga su ubili i šta su radili! Nema zaborava! - rekao je Vulin.

On je dodao i da neki iz SNS-a to znaju i plaše se da će ih pomenuti.

- Niko nije zaslužio da ovako završi, ali ovo se neće ponoviti - rekao je Vulin.

Vulin je dodao da "ovo neće pasti na sudu" i da su ovo više nego jasni dokazi.

- Tužilac Nenadić je izuzetno ozbiljan čovek i pravnik, ne bi gotovo pred samu optužnicu proširivao optužnicu za još dva ubistva, da nije sve apsolutno dokazano - rekao je Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!