VUČIĆ PORUČIO: SNS će još jače da radi za građane Srbije (FOTO)

Tanjug

17. 07. 2021. u 13:32

U NOVOM Sadu završen je sastanak proširenog sastava Izvršnog odbora SNS i stranačkih odbora iz Vojvodine na kome je predsednik Srbije i lider stranke Aleksandar Vučić poručio da će naprednjaci pred građane izaći sa konkretnim rezultatima svog rada, ali i konkretnim planovima za budućnost, rečeno je Tanjugu u SNS.

ВУЧИЋ ПОРУЧИО: СНС ће још јаче да ради за грађане Србије (ФОТО)

Foto: Novosti

Predsednik je na skupu koji je trajao oko dva sata između ostalog rekao da je SNS otvorena stranka za sve poštene ljude, a da su svi odbori dužni da pozovu članstvo na sastanke stranačkih organizacija kao pripremu pred predstojeći Kongres stranke kao i da se time kreće u pripremu za kampanju za predstojeće izbore.

- Ono na čemu ćemo insistirati je da svi građani budu obavesteni sta smo uradili, i u lokalnim zajednicama, opstinama, gradovima i na nivou države - naveo je Vučić.

Pored poruka o radu stranke, predstojećem Kongresu i izborima, predsednik je rekao da se Srbija nalazi u izazovnim vremenima, da mnogima smeta to što danas Srbija nije slaba drzava, što se ne dodvorava nikome i ljubomorno čuva svoju suverenost i nezavisnost.

On je posebno istakao ekonomske rezultate i gradnju i obnovu infrastrukture.

Ponosan je, kako je rekao, na postignuto, i poručio da će zato još jače da rade za narod Srbije.

- U SNS ima mesta za sve postene i vredne ljude, treba da ostanemo otvorena stranka, stranka koja prima rasirenih ruku ljude u svoje redove, u svoju porodicu - rekao je Vučić.

On je istakao da nikada ne smeju ni da zaliče na one koji su, kako je naveo, svojom bahatošću, lopovlukom unistili i razorili Srbiju.

- Oni su fabrike zakatancili, a mi ih otvaramo sirom Srbije... Boricemo se za svaki novi put, prugu, most, bolnicu, dom zdravlja, skolu, za novo povecanje plata i penzija. Niko nam ne moze zabraniti da volimo i radimo za svoju Srbiju - rekao je Vučić.

Skup koji je trajao oko dva održan je u prepunoj dvorani Spensa u prisustvu više hiljada ljudi koji su aplauzom pozdravili dolazak Vučića.

Na sastanku su učestvvoali i potpredsednici i članovi Predsedništva stranke, a održan je bez prisustva novinara.

Vučić je sinoć u Nišu održao sastanak sa stranačkim odborima centralne Srbije i Kosova i Metohije na kome je dao zadatke odborima i takođe poručio da se pripremaju za Skupstinu stranke i izbore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (14)

FEDERER I NADAL NE VERUJU: Evo šta je Novak Đoković upravo uradio