ŠEF srpske delegacije Petar Petković rekao je danas u Briselu da razgovori nisu bili laki i da je srpski tim insistirao na tome da se ispuni sve što je dogovoreno, a pre svega na Zajednici srpskih opština, kao i da je pokrenuo pitanje nestalih osoba.

Draza

08.07.2021. 09:42

@Aco - Aco, kako ti to da Albanci idu za Albanien, pa nije moguce jer to nije njihova matica, nego je Kavkaz odakle su i dosli pre par 100 godina i tzv.Albanija je Srpska zemlja zapamti to, a ime Epir po srpskom na grckom Epiros, to znaci severni deo je Srpski Epir a juzni der je grcki

Saradžogla

08.07.2021. 06:15

Било ... У Албанији били руси ради сарадње и помоћи.Одједном је ,,пукао балон'' тако да су се руси једва спасили бежећи у свој авион!А онда су дошли кинези који доживеше исто!Једноставно речено албанци не воле никога!Сада користе глупаве американце.Користила их је Ал Каида па су им на крају ,,оно'' све по списку!Шта рећи? ... ВОЈСКА СРБИЈЕ ЋЕ СПАШАВАТИ АМЕРЕ ИЗ ОПКОЉЕНОГ БОНД СТИЛА!Амерички грађани сазнали које милионе долара дају за њима непознату нарко државу!Да поновим ... ВОЈСКА СРБИЈЕ ЋЕ АМЕРЕ СПАШАВАТИ НА КОСМЕТУ!Албанци сазнали да их амери напуштају јер су схватили бесмисао помагање албанцима на Космету.

Rašo

08.07.2021. 16:08

Док наши политичари све почињене злочина називају инцидентима тешко да може бити бољитка за наш народ. Наспрам тога Шиптари чак говоре о наводном геноциду! На крају, као и увек, наши преговарачки кукумавче да им је тешко!