AMBASADOR Srbije u SAD Marko Đurić poručio je bivšoj ambasadorki tzv. Kosova u Vašingtonu Vljori Čitaku da je sramotno što falsifikuje istoriju.

SvenSrb

29.06.2021. 10:30

Vljori Misli da je Tito i posle Tita. Nije i nemaga. U srbiji nema više. Take politoke. Morate jedared da prestanete. Dosta ste vi dobivali od Tita????

Mile

29.06.2021. 12:34

Neznam samo kada se Vljora setila "Kosovske bitke",s obzirom na činjenicuda do sada neznam u kojoj knjizi a pogotovo Istorije gde je u kom udžbeniku uopšte pomenuta gore pomenuta bitka! Nego polako istina isplivava na površini,pa kad neko ko nije gubio počne da gubi,onda je teško,a i BOLNO!

buki

29.06.2021. 12:37

Za koju godinu će deca u Srbiji da uče baš tako kako Čitaku kaže, a za to nam neće biti krivi Šiptati, nego mi koji dozvoljavamo takvima da nam pišu školske udžbenike. Pogledajte EU trend, gde svaki agresor pokušava da falsifikuje istoriju i opere svoju savest, a Srbe, koji NIKADA NIKOG NISU NAPALI i vodili su SAMO ODBRAMBENE ratove, prikazuju kao genocidan narod.

Šator

30.06.2021. 00:06

@buki - Па наравно... То све раде Њемци... Иначе би се поставило питање геноцида над Србима које су они покренули и спроводили са својим вазалима у три наврата у 20.том вијеку, а онда даље одштета, репарације, итд итд... И да се спријечи стварање јаке српске државе на Балкану тако што конвертују гњиле огранке српства правећи од њих болесне зомбије који упорно гризу оно што је остало здраво...