NAJNOVIJI SKANDAL OPOZICIJE: "Potegao je Vuk Jeremić posle nekoliko piva u Predsedništvo Srbije - brže izašao nego što je ušao"

Novosti onlajn

25. 06. 2021. u 11:49

VLADIMIR Orlić, član Predsedništva SNS, oglasio se danas povodom najnovijeg poteza Vuka Jeremića.

НАЈНОВИЈИ СКАНДАЛ ОПОЗИЦИЈЕ: Потегао је Вук Јеремић после неколико пива у  Председништво Србије - брже изашао него што је ушао

Foto: Tanjug

Politički propalitet i ljudski škart u bezobličnoj pihtijastoj formi, koji se svom kamermanu predstavio kao - Vuk Jeremić sa još četvoricom drugih bitangi, potegao je danas posle nekoliko piva do Predsedništva Srbije, sve preteći kako idu da - prebiju Aleksandra Vučića. I brže su izašli odande nego što su ušli, neobavljenog posla.

Nadali su se dripci tokom hrabrenja u bircuzu da Aleksandar Vučić neće sići pred njih, da će na buku i na blef da im prođe još jedan cirkus koji snimaju za tviter. I preigrali se. Jer kad je Vučić sišao među njih, u lice im rekao da su lopovi - što im inače misli i cela Srbija, krenuli su da se tresu, mucaju i cvile, nije se prosto znalo koja je od tih đilkoških kukavica glasnija u zapomaganju. Ni ko je od njih brži, kad su zagrebali nazad prema vratima.

Kad su obrisali suze i popravili šminku, opet su "hrabro" stali - pred svoju kameru, sa spoljne strane ulaznih vrata. Da vade štetu, pokušaju da deluju bar promil veći od makovog zrna - u svojim očima. Uzalud. Srbija je sve videla. Pokazao im je Aleksandar Vučić na najdirektniji mogući način - da oni ne mogu nikoga da linčuju. Da svojim pretnjama i bulažnjenjem o "revanšizmu" niti koga mogu da uplaše, niti da sakriju istinu o sopstvenoj ološkoj prirodi i ljigavom, kukavičkom karakteru.

Svi u Srpskoj naprednoj stranci su ponosni na svog predsednika, koji bitange po pravilu postavlja na mesto svaki put kada se zalete u čoporu. Što im ne da Srbiju nazad u kandže, nikada i nigde, a usput obezbedi i pouku - zašto im nije pametno kad preteraju sa mlakim pivom po toplom danu. Posle čega ih pošalje nazad na tviter, da se druže sa vršnjacima, a on se vrati vođenju države. Svako onome - što mu priliči.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni