TERORISTI ĆE DOĆI GLAVE LAŽNOJ DRŽAVI: Paklena najava OVK koja može završiti sa Kurtijem

Novosti online

07. 06. 2021. u 08:53

VETERANI terorističke OVK su nakon izjava samozvanih ministara tzv. vlade Aljbina Kurtija koje nazivaju skandaloznim i hapšenja teroriste Faika Fazljiua upozorili na mogućnost masovnih protesta, prenosi Reporteri.

ТЕРОРИСТИ ЋЕ ДОЋИ ГЛАВЕ ЛАЖНОЈ ДРЖАВИ: Паклена најава ОВК која може завршити са Куртијем

Foto AP

Vršilac dužnosti predsednika tzv. Organizacije ratnih veterana OVK Faton Kljinaku je najavio sastanak rukovodstva organizacije, zbog kako je naveo, "skandaloznih izjava" "ministara Kurtijeve vlade".

- Pre hapšenja Faika Fazljiua, bivšeg lidera OVK i nasilja nad njim od strane policijskih službenika, desio i skandal poput slučaja poziva Fahrija Fazljiua  od strane specijalnog suda, koji je imao samo osam godina u vreme rata. Dogodile su se i druge stvari, poput kršenja ljudskih prava nad uhapšenima u Hagu, skandaloznih izjava ministara povodom čega smo na sastanku izrazili  zabrinutost Aljbinu Kurtiju, tako da će Organizacija ratnih veterana sazvati sastanak na kome će odlučiti o daljem delovanju u vezi sa razvojem događaja - napisao je u Fejsbuk objavi Kljinaku.

On je upozorio na mogućnost masovnijih protesta.

- Oni koji iznose optužbe treba da se pripreme ako se protest održi, jer ga ne podržavaju stotine već hiljade ljudi - naveo je Kljinaku.

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!