NATO, EU i SAD nesumnjivo pokušavaju da utiču na Grčku da promeni stav po pitanju Kosmeta, a hoće li to da uradi zavisiće od njene procene kako bi se takva odluka odrazila na otvorena pitanja koja Atina ima sa svojim komšijama.

Komentari (5)

Dragan Popovic

29.05.2021. 08:28

Od svih pravoslavnih crkava samo one na cijem celu su Grci (Carigrad, Atina, Kipar i Aleksandrija) priznali su laznu takozvanu Ukrajinsku pravoslavnu crkvu. Priznace ovi ljudi i siptarsko Kosovo, slavice Bozic u avgustu i jebati svoje majke, cerke i sestre ako im se to plati.Takav je to narod.

Gog

29.05.2021. 08:55

Ko je tu tezu stvorijo da se jedan malecki dijo sjevera Kosova stalno podbacuje za nezavisnost Kosova..? Kosovo je oteto na kriminalan i okupatorski nacin i nemoze biti oteto i priznato....To je laz belosvedskih ostaplera. Samo autonomiju mogu dobiti i nista vise

Mili

29.05.2021. 09:08

Nemaju oni nikakav plan osim pritiska da Srbija prizna Srpsko Kosovo ,jako su providni a i nesposobni i glupi jer dobro znaju da od takve rabote nema ništa

Djura

29.05.2021. 10:19

Ako priznaju Kosovo i Metohiju , neka se pozdrave sa Kiprom i ostalim ostrvima... Sta ce spreciti tursku da ne anektira sve gde je jaca. A NATO EU i SAD ce mirno posmatrati iz svojih interesa ,jedni da Tursku disciplinuju , drugi da ucenjuju a treci da nadju jos neki razlog da odgode prijem Turske u EU...A svi pomenuti , Pravoslavlje ne vole zar ne ?