DUŠKO KNEŽEVIĆ NAJAVIO: Kandidovaću se za predsednika Crne Gore

V.K.

16. 10. 2019. u 19:12

ДУШКО КНЕЖЕВИЋ НАЈАВИО: Кандидоваћу се за председника Црне Горе

Foto: Promo

Imam konkretan i efikasan program koji će omogućiti napredak države i boljitak za sve građane, kaže Knežević

DUŠKO Knežević, vlasnik "Atlas grupe", najavio je iz Londona da će se kandidovati za predsedničke izbore u Crnoj Gori! Čovek za kojim je režim u Podgorici raspisao međunarodnu poternicu zbog sumnji da je učestvovao u više krivičnih dela, među kojima i pranje novca, veruje da će naslediti aktuelnog predsednika Mila Đukanovića. Smatra da će afere u kojima je navodno umešan državni vrh Crne Gore, ljudi iz sveta politike, pravosuđa, biznisa, šou-biznisa "zakucati" trodecenijsku vladavinu Demokratske partije socijalista na izborima naredne godine.

- Verujem da je vreme Mila Đukanovića isteklo, poručuje iz britanske prestonice biznismen koji je, kako često ističe, bio godinama prva filijala Demokratske partije socijalista, što je dokumentovao video-snimkom kada daje kovertu sa oko 100.000 evra gradonačelniku Podgorice Slavoljubu Stijepoviću za potrebe DPS-a za izbore 16. oktobra 2016. - Imam konkretan i efikasan program koji će omogućiti napredak države i boljitak za sve građane.

PROČITAJTE JOŠ: DUŠKO KNEŽEVIĆ NASTAVLjA SA OPTUŽBAMA: Imam milion dokaza, Lekića će sigurno da hapse

Da li čovek sa poternice može biti kandidat za predsednika Crne Gore?

- Može! Jer u sadašnjim okolnostima on nema nikakvih smetnji da istakne svoju kandidaturu za tu funkciju, kaže, za "Novosti", advokat Milan Vojinović, podsećajući da Ustav Crne Gore propisuje da se predsednik bira neposrednim i tajnim glasanjem i da može biti biran ako je crnogorski državljanin koji ima prebivalište u Crnoj Gori najmanje deset u poslednjih 15 godina. Mogu ga predložiti političke stranke ili grupe građana.

Ovih dana Knežević je najavio novi politički zemljotres sa novim snimcima, na kojima će se, navodno, saznati kakvo mišljenje o predsedniku države Đukanoviću imaju neki njegovi nabliži saradnici, a biće, kako veli "dostupne" informacije i o tobožnjoj umešanosti u kriminal "nekih visokih funkcionera". I sve to uoči najavljenog kongresa DPS zakazanog za 30.novembar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije