Brak sina tužioca i Šarićeve ćerke?

V. K.

02. 10. 2019. u 10:15

Брак сина тужиоца и Шарићеве ћерке?

Aleksa Stanković,Ivica Stanković,Foto Portal IN4S

Mogli bi da se orode crnogorski vrhovni državni tužilac i osuđeni kriminalac; Vest čuo ceo region zahvaljujući Dušku Kneževiću

SIN Ivice Stankovića, crnogorskog vrhovnog državnog tužioca, Aleksa Stanković i kćerka Darka Šarića, koji je osuđen na kaznu od 15 godina zatvora, kao organizatora krimi-grupe koja je švercovala kokain iz Latinske Amerike u zapadnu Evropu, navodno bi trebalo uskoro da stupe u bračnu zajednicu!

Ko će biti kumovi, još se nagađa, a ne zna se još ni mesto gala svadbe - ili "Splendid" ili Pljevlja?

Ovu vest čuo je ceo region zahvaljujući audio-snimku koji je objavio odbegli biznismen Duško Knežević, vlasnik "Atlas grupe", razgovoru sa Nenadom Vujoševićem, sekretarom vrhovnog državnog tužioca.

PROČITAJTE JOŠ - KNEŽEVIĆ OBJAVIO NOVI SNIMAK RAZGOVORA: Vujošević se poziva i na predsednika suda (AUDIO)

Naime, na Vujoševićevu tvrdnju da će biti svadba i da sin vrhovnog državnog tužioca vozi najnoviji džip bele boje, Duško Knežević odgovara: "Ajd, sa srećom. Ima da pucaš".

A uz prilično glasan smeh, Vujošević kaže:

- Neće mene zvati, jer ga nisam zvao kad mi se Anđela udavala. Ispustili smo ga greškom. Tada je već bio sudija Višeg suda i, iako smo bili kumovi, neće me zvati na svadbu sa Šarićem. Ja ga zaboravio greškom, to ne može da mi oprosti.

DIM SA "FEJSA" NA društvenim mrežama najava svadbe je za kratko vreme postala hit. Tako su se neki fejsbukovci pronašli u Šarićevom liku koji se kobajagi obraća Draginji: "Osnivam partiju, prijo! Zvaće se DIM: Darko-Ivica-Marica!"

U Podgorici se juče moglo čuti kako je nedavno Aleksa Stanković, navodno, u Budvi, u prisustvu policijskog obezbeđenja u jednoj diskoteci nazdravljao Dušku Šariću, bratu osuđenog Darka, uskoro možda i porodičnog prijatelja.

Aleksa Stanković je neočekivano došao u centar pažnje kada je posle objavljivanja Kneževićevog snimka na kojem Slavoljub Stijepović, bivši gradonačelnik Podgorice, uzima kovertu sa parama, na svom instagram-profilu objavio fotku sa Stijepovićem uz opis: "Najbolji čovek!"

Može li jedan snimak, koji je deo "rata" koji se vodi na relaciji crnogorski režim - Duško Knežević, pomutiti planove dvoje mladih koji su maštali o braku?

Draginja Vuksanović Stanković

UTIŠANA DRAGINjA

SUPRUGA državnog tužioca Draginja Vuksanović Stanković ne pojavljuje se u javnost već duže vreme, tačnije otkad se njen suprug Ivica našao na udaru optužbi da je deo korupcionaške afere u Tužilaštvu. Ona je lider opozicione SDP, koja je u parlamentu kritičar aktuelnog režima zbog kriminala i korupcije!
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Гојко

03.10.2019. 11:12

Ovaj jadan narod još jedino da skine gaće i na leđima napiše POSLLUŽI SE SLOBODNO./ Oj narode moj,stoko moja /