BAJDEN JE U BRAKU SA SAMIM SOBOM: Novi u nizu lapsusa demokrate koji želi u Belu kuću (VIDEO)

Novosti onlajn

nedelja, 05. 07. 2020. u 12:04

БАЈДЕН ЈЕ У БРАКУ СА САМИМ СОБОМ: Нови у низу лапсуса демократе који жели у Белу кућу (ВИДЕО)

Foto: P. Milošević

Džo Bajden, kandidat za američkog predsednika, napravio je neočekivan lapsus na video-konferenciji
DžO BAJDEN, kandidat za američkog predsednika, napravio je neočekivan lapsus na video-konferenciji. On je rekao „Ja sam muž Džoa Bajdena, Džo Bajden“.

Bivši potpredsednik SAD, koji će biti protivkandidat trenutnom predsedniku Donaldu Trampu na novembarskim izborima učestvovao je na video-konferenciji Nacionalne prosvetne asocijacije.

Čelnica te asocijacije, Lili Eskelsen Garsija, predstavljajući Bajdena, pomenula je da je njegova supruga Džil dugogodišnji član te organizacije.

U tom trenutku Bajden se pojavio na ekranu i rekao „Dobro veče svima, ja sam muž Džoa Bajdena, Džo Bajden“.

​Ovo nije prvi put da Bajden pravi lapsuse. Tako je u martu, tokom kampanje za predsedničku kandidaturu, pokušao da citira Deklaraciju o nezavisnosti, ali nije mogao u potpunosti da se seti kako glasi ceo citat.I u maju je imao sličan ispad, kada je rekao kako „više ceni istinu od činjenica“, iako te dve reči imaju gotovo isto značenje.

Zbog takvih grešaka, njegov protivkandidat Donald Tramp počeo je da ga zove „uspavani Džo“.

Tramp takođe ne propušta da ismeva Bajdena tokom političkih govora u okviru kampanje, a pozvao ga je i da uradi test mentalnih sposobnosti

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

SouthPruga7

05.07.2020. 12:52

Xaxaxaxaxx Tramp dominira jer umesto mladog ambicioznog zebskog kandidata gurate babe i dede mada sve je to opijum za narod .

Republika Srpska

05.07.2020. 17:07

Ovaj đed je izlapio i izgleda kao prepariran. Moguće je i da je obolio, sve mi liči da na to da je nečija marioneta. Zlo koje su on, Klintonovi i Olbrajtova nanijeli nama, a i drugim narodima, nemjerivo je. Neka ga Bog dragi kažnjava svakog dana.

КИР СРБИН

06.07.2020. 14:22

Када си у браку са самим собо нјасигурнији си, једини што ниси нормалан, али то на западу неигра никакву улогу.