Pobio tazbinu zbog svađe oko prasića: Policajac izrešetao porodicu, pa mirno sačekao kolege

Novosti Online

17. 02. 2020. u 08:49

Побио тазбину због свађе око прасића: Полицајац изрешетао породицу, па мирно сачекао колеге

Ilustracija Foto Depositphotos

Besan zbog farme prasića muškarac zgrabio automatsku pušku i presudio supruzi, tašti, šuraku i šurnjaji

Policija u Pandžabu u Indiji uhapsila je svog kolegu Kulvindera Singu, zbog sumnje da je iz automatske puške ubio svoju suprugu, taštu, šuraka i šurnjaju i teško ranio šurakovu desetogodišnju ćerkicu.


Brutalno ubistvo dogodilo se u nedelju oko 6.30 ujutru na imanju Singovog tasta. Kako piše Indian Express, Sing je prethodno otišao u stanicu i zadužio kalašnjikov, pod izgovorom da je hitno poslat na zadatak da juri narko-dilere i da mu treba oružje. Nakon toga došao je kod tasta na imanje gde su bili njegova supruga i sin i odmah otvorio vatru.


Na licu mesta su stradali Singova supruga (45), njena majka (65), šurak (38) i šurakova supruga (33). Besan je pucao i na šurakovu ćerkicu (10) koja je sa prostrelnom ranom prevezena u bolnicu.

Nakon krvavog masakra, Sing je mirno sačekao kolege, a na saslušanju je rekao da je višestrukom ubistvu prethodila svađa oko farme svinja u koju je ulagao zajedno sa tazbinom.


Svađa je otpočela još prethodne večeri, kada je Singova supruga pozvala policiju i zamolila da ga privedu jer je pijan pretio da će da se zapali.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKVA SLETANjA još niste videli: Grdosije od aviona se ponašju kao list, vetar letelicu oduvao na travu, neki nisu mogli da se prizemlje (VIDEO)


Kolege su došle u kuću i povele ga sa sobom, ali kad se malo otreznio, on je rekao da je u pitanju porodična svađa i da će sve rešiti u nedelju ujutru, te je zamolio da ga puste da "ide na teren" sa kolegama iz odeljenja za narkotike, a potom kući.

- Izgleda da su šurak i tast prodali nekoliko prasića, a njemu nisu dali novac od zarade. Zbog toga je navodno i izbila svađa u subotu uveče, a završila se krvavim ubistvom - rekao je izvor.

(telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije