Svi su bili Vijetnamci: Zvanično identifikovano 39 žrtava kamiona smrti

Tanjug

07. 11. 2019. u 15:41

Сви су били Вијетнамци: Званично идентификовано 39 жртава камиона смрти

Foto Tanjug

Bili su poreklom iz gradova Hajfong i Haj Ziong i pokrajina Nge An, Ha Tinj, Kvang Binj i Hue

Britanska policija i zvanično je identifikovala svih 39 osoba, čija tela su prošlog meseca pronađena u kamionu-hladnjači u blizini Londona, a vijetnamska policija saopštila je da su sve žrtve bile Vijetnamci.

U saopštenju Ministarstva za javnu bezbednost Vijetnama navodi se da su žrtve poreklom iz gradova Hajfong i Haj Ziong i pokrajina Nge An, Ha Tinj, Kvang Binj i Hue.

Pročitajte još - Vapaje žrtava hladnjače - "kamiona smrti" niko nije čuo satima: Zatvoreni u "metalnom sanduku" na -25, bez vazduha su umirali u najgorim mukama

Britanska policija navodi da je i zvanično indetifikovala svih 39 žrtava i da je obavestila njihove porodice, prenosi Rojters.

"Ovo je važan korak u istrazi i omogućava nam da radimo sa našim kolegama iz policije u Vijetnamu kako bi pružili podršku porodicama žrtava", rekao je visoki policijski zvaničnik, zadužen za istragu, Tim Smit.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

ZAR NISU KINEZI KAKO SU OBJAVILI OPICENI ENGLEZI

07.11.2019. 18:53

KAKO ENGLEZIMA DA SE OMAKNE, cim su pronasli zrtve (mrtve) pohitali su da kazu kako kinezi beze kod njih, jos je samo trebalo da okrive Rusiju i Putina, po obicaju oni su za sve krivi.