UŽAS U BOLNICI: Ženi eksplodirala glava tokom zahvata (VIDEO)

Novosti Online

petak, 17. 05. 2019. u 21:15

УЖАС У БОЛНИЦИ: Жени експлодирала глава током захвата (ВИДЕО)

Depositphotos

Šef medicine bolnice u Aligaru, u indijskoj državi Utar Pradeš, saopštio je da se “incident” dogodio dok su lekari crevom izvlačili otrov iz stomaka pacijentkinje

ŽENA iz Indije poginula je u bolničkom krevetu kada se desila eksplozija u njenim ustima tokom ispiranja želuca.

Pročitajte još: JEZIVA SMRT: Lift presekao majku na nosilima odmah posle porođaja

Šila Devi (40) primljena je u bolnicu nakon što je popila nepoznati otrov. Tokom zahvata je došlo do burne hemijske reakcije, ženi je “ekslodirala glava”,a sigurnosna kamera snimila je vatru i dim kako se diže iznad postelje.

Šef medicine bolnice u Aligaru, u državi Utar Pradeš, saopštio je da se “incident” dogodio dok su lekari crevom izvlačili otrov iz stomaka pacijentkinje, kao i da je telo poslato na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok eksplozije.


Pročitajte još:ZA 18. ROĐENDAN POŽELELA JE SKOK PADOBRANOM: Prijatelji snimili kobni pad (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)


- Postoji šansa da je uzela tablete sa aluminijum fosfatom koji oslobađa fosfin, aluminijum oksid i druge gasove koji su jako zapaljivi u kontaktu sa želudačnom kiselinom i vlagom u vazduhu – objašnjava doktor Zaidi i dodaje da ovako nešto nikada nije zabečeženo u istoriji medicine, te da je zato potrebno obaviti istraživanje.

Šef lokalne policijske stanice Nareš Kumar Sing kaže da je Šila Devi nađena bez svesti nadomak obližnjeg sela i da se u izveštaju patologa navodi da je kozumirala neku vrstu otrova. Daljom analizom će se utvrditi koja je supstanca bila u pitanju.

(timesofindia.indiatimes.com)
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)