Markale, Račak, Alep: Video koji zapadni mediji žele da sakriju po svaku cenu (VIDEO)

Novosti online

25. 06. 2017. u 18:15

Маркале, Рачак, Алеп: Видео који западни медији желе да сакрију по сваку цену (ВИДЕО)

Foto printscreen FB

Na ovim prostorima dobro pamtimo montirane slučajeve na pijaci Markale u Sarajevu, koji su potom iskorišćeni za vazdušne napade NATO-a na Republiku Srpsku. Isto tako i u selu Račak, zbog kojeg je počela agresija NATO-a na našu zemlju

Danas smo svedoci velikih manipulacija putem medija kako bi se ispunili nečiji viši ciljevi. Na ovim prostorima dobro pamtimo montirane slučajeve na pijaci Markale u Sarajevu, koji su potom iskorišćeni za vazdušne napade NATO-a na Republiku Srpsku. Isto tako i u selu Račak, zbog kojeg je počela agresija NATO-a na našu zemlju.

Video je zbog „uznemiravajućih scena“, kako navodi Fejsbuk, sakriven, ali ga možete pogledati na linku OVDE.

Da bi se dobila podrška javnosti za reagovanje, potrebni su mediji. A oni pribegavaju i ovakvim, klasičnim filmskim scenama, koje prikazuju kvazidokumentarne snimke sa „mesta zločina“.

Poslednji u nizu ovakav slučaj bio je dečak iz Alepa, koji su američki političari i mediji iskoristili kako bi se napala Rusija kao krivac za tako „strašan zločin“. A oni nastaju u tim „fabrikama“ i na ovakav način. Zato, ne verujte svemu što vidite. Nije sve onako kako izgleda.

(sputniknews.com)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije