HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 10. MAJ: Ovnu se može osvetiti ležeran odnos prema obavezama; Ribe očekuju novi projekti i poznanstva

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

10. 05. 2021. u 07:00

SAZNAJTE šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК, 10. МАЈ: Овну се може осветити лежеран однос према обавезама; Рибе очекују нови пројекти и познанства

Foto: Depositphoto

OVAN

Potrebno je da se uozbiljite i obavite svoj posao na najbolji mogući način. Nije loše to što umete da se opustite, ali takav odnos prema obavezama mogao bi kasnije izazvati negativne posledice za čiju popravku može biti kasno.

BIK

Imate priliku da izgladite stare nesporazume i osvežite kontakt s ljudima koje ste ranije eliminisali. Vaša ubedljivost donosi dobre rezultate, ali ne preterujte u tome jer ćete na taj način preuzeti i onu odgovornost koja nije vaša.

BLIZANCI

Muči vas promenljivost raspoloženja koje ni vi ne možete da ispratite. Pored toga, moguća glavobolja utiče na opštu psihofizičku formu. Ne tražite razloge u nečemu konkretnom, pre bilo kakvih zaključaka dobro se odmorite i naspavajte.

RAK

Uzbudljiv dan, predstoje vam brojni poslovni susreti. Upoznaćete zanimljivu osobu sa kojom pronalazite zajednički interes koji najavljuje mogućnost jedne plodne saradnje. Veče posvetite sebi i voljenoj osobi s kojom vas očekuju divni trenuci ljubavi i topline.

LAV

Iako niste preterano romantično raspoloženi, moguć je neočekivani kontakt sa nekim ko je nekada igrao važnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Tokom prepiske dobićete uvid u to koliko vam je danas do te osobe stalo.

DEVICA

Ponovo se vraćaju tegobe koje su vas u prošlosti prilično namučile. Sačuvajte optimizam, bespotrebno paničite. Nemate potrebu da bežite u sebe, promene na poslu udahnuće malo optimizma. Pripazite na ishranu, imunitet vam nije na zavidnom nivou.

VAGA

Neprijatne vesti vam mogu potpuno pomutiti koncentraciju. Vaša potpuna posvećenost određenoj temi može vas ovih dana mnogo koštati ukoliko dozvolite da vam promaknu važni detalji vezani za posao koji svakodnevno obavljate.

ŠKORPIJA

Bez obzira na sve što ste planirali, budite spremni na to da ćete odložiti većinu aktivnosti. Precenili ste svoje mogućnosti, pa hteli vi to ili ne, bićete prinuđeni da posao prepustite saradnicima. Iskoristite dan za kratak predah.

STRELAC

Vešti ste u tome da sebi natovarite posao, ali je pitanje da li svaka vaša obaveza isplativa. Zbog preterane nesigurnosti i bolećivosti, prihvatate, na svoju štetu, sve što se od vas zahteva, umesto da zauzmete jasan stav i time sebe oslobodite pritiska.

JARAC

Kod vas sve ide u paketu, posao, novac i ljubavni život. Ipak, od vas se zahteva da se prilagodite novim okolnostima. Niste fleksibilni, pa vam sve to smeta jer svaka promena koju niste vi izazvali u vama budi frustraciju i neraspoloženje.

VODOLIJA

Skupljate hrabrost da članovima porodice saopštite svoje namere. Situacija je možda neprijatna, ali iskrenost će vam se isplatiti. Nije sve tako crno kako se to sada vama čini. Na kraju ćete dobiti podršku koju sada uopšte ne očekujete.

RIBE

Uspešni ste i preduzimljivi, a neki problemi kao da će se rešiti sami od sebe. Nešto se odvija drugačije od onog kako ste navikli u minulom periodu. Budite otvoreni za sve jer vas čekaju novi projekti kao i potpuno nova poznanstva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DAVOS 2024: Ciljevi održivog razvoja kao put ka boljem svetu za sve