DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 24. SEPTEMBAR: Ovan treba da zadrži mšljenje za sebe; Ribama ovo nije dan za početak novih poslova

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

23. 09. 2021. u 23:00

SAZNAJTE šta dnevni horoskop predviđa o onome što vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК, 24. СЕПТЕМБАР: Ован треба да задржи мшљење за себе; Рибама ово није дан за почетак нових послова

Ilustracija Depositphotos

Ovan

Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po statusu iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje niste u stanju da razrešite. Nije važno da li ste u pravu, držite se samo svoga posla a mišljenje zadržite za sebe.

Bik

Dan započinjete napunjeni energijom. Neobično ste kreativni i samouverenost preti da preraste u oholost, upozorava dnevni horoskop. Obuzdajte euforiju jer kada se bude nešto važno odlučivalo, biće vam neophodno mišljenje ljudi koje sada ne uvažavate.

Blizanci

Vreme da se uključite u aktivnosti svoje društvene sredine. Veoma ste cenjeni pa vam sledi i zvanična pohvala za sav trud. Tokom večeri možete očekivati prijatne vesti koje će vam značajno podići samopouzdanje.

Rak

Od starta nedelje vas očekuje velika poslovna aktivnost. Kao da su se danas svi setili da im nešto treba. Vaša ažurnost i disciplina moraju biti na zavidnom nivou kako bi ispunili očekivanja nadređenih lica.

Lav

Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju nova oblast u kojoj se do sada niste oprobali, pokrenuće vas velika motivacija, predviđa dnevni horoskop. Dokazujete sebi koliko su velike vaše sposobnosti. Pripazite se, niste bezgrešni.

Devica

Imate veliku šansu da se ostvare planovi od kojih ste digli ruke. Dobici su izvesni, a može vam se vratiti i neki uloženi novac od koga ste već odustali. Pre nego što taj novac u nešto uložite, napravite dobru računicu.

Vaga

Okolnosti vas navode da donesete odluku koja nije u skladu s vašom prirodom. Spremni ste na žrtvu, ali u dnu duše osećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu, ako je u cilju višeg interesa, nije strašno ponekad pokoriti se.

Škorpija

Ambiciozni ste pa dan počinjete grandioznim planovima. Lovite svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli na tržištu na kome delujete. Trud će biti nagrađen, ali paralelno s tim, napominje dnevni horoskop, stičete nove neprijatelje kojima stajete na put.

Strelac

Prihvatite poziv prijatelja i izađite. Zaboravite na posao i obaveze, nekoliko sati druženja pričiniće da se preporodite. Ukoliko nemate partnera, idealan trenutak je za novo poznanstvo koje može prerasti u interesantnu romansu.

Jarac

Naizgled miran dan može da se pretvori u fijasko, naročito ako pokušate da improvizujete nešto što ne biste smeli da radite. Moć snalaženja u novim situacijama jeste odraz pametnih ljudi, ali, nije kraj sveta ni ako ponekad odustanete.

Vodolija

Izloženi ste riziku povređivanja, kaže dnevni horoskop. Pravi razlog tome je potisnuta ljutnja koja vas može dovesti u situaciju da svojom nepažnjom napravite previd i izazovete veću štetu. Osim toga, izbegavajte službena lica kao i osobe koje su uniformisane.

Ribe

Ne počinjite nikakve nove poslove. Mogli biste usled nedostatka koncentracije napraviti greške zbog kojih biste se u narednom periodu bavili popravljanjem načinjenog. Iskoristite dan za druženje sa pomalo zapostavljenim prijateljima i familijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GLOBALNI FORUM O ETICI VEŠTAČKE INTELIGENCIJE: Ka razumevanju i upravljanju novim izazovima