DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 7. AVGUST: Bik “puca” od optimizma i dobrog raspoloženja; Vodolija mora da obuzda nestrpljivost

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

06. 08. 2021. u 23:00

SAZNAJTE šta dnevni horoskop predviđa o onome što vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ, 7. АВГУСТ: Бик “пуца” од оптимизма и доброг расположења; Водолија мора да обузда нестрпљивост

Ilustracija Depositphotos

Ovan

Sabirate šta ste uradili u minulom periodu, rezultati vas čine ponosnim. Još samo da sve to predočite članovima svoje porodice, pa da sreća bude kompletna. Ne tražite dodatnu podršku jer će vam to pokvariti dragocen osećaj zadovoljstva.

Bik

Događaj dana može biti konstruktivna rasprava u koju vas uvlače saradnici za koje niste znali da su na vašoj strani, primećuje dnevni horoskop. Paralelno s tim stiže podrška i od voljene osobe pa vašem optimizmu i dobrom raspoloženju nema kraja.

Blizanci

Pad energije i promenljivost raspoloženja. To je ono što vas muči danas. Neprijatnu atmosferu shvatate previše lično, imate utisak da su se svi urotili protiv vas. Pokušajte da sagledate stvari na realan način, možda su vaša očekivanja precenjena.

Rak

Oslanjate se na obećanja koja su vam dali prijatelji. Čekanje na ispunjenje može vas dovesti u poziciju da se pravdate drugim ljudima, iako zastoj nije nastao kod vas. Da biste to izbegli, svoje obaveze završavajte lično i sami.

Lav

Lažni osećaj sreće i zadovoljstva može vas navesti da danas potrošite više nego što ste u poziciji da zaradite, upozorava dnevni horoskop. Ne utapajte svoj iznenadni optimizam u nekontrolisano troškarenje. Provedite više vremena u neobaveznom druženju s prijateljima.

Devica

Promenljivog ste raspoloženja i skloni nervozi, naročito u odnosu sa ukućanima. Pazite kakve obaveze prihvatate jer niste u situaciji da ispoštujete sve dogovore. Ne igrajte na sve ili ništa, u ključnom trenutku bićete diskvalifikovani.

Vaga

Naizgled miran dan može da se pretvori u fijasko, naročito ako pokušate da improvizujete nešto što ne biste smeli da radite. Moć snalaženja u novim situacijama jeste odraz pametnih ljudi, ali, nije kraj sveta ni ako ponekad odustanete, objašnjava dnevni horoskop.

Škorpija

Samopouzdanje je na uzlaznoj putanji pa zbog toga saradnicima nije lako da drže korak s vama. Vaša direktnost nije prijatna okolini, ali je vama korisna. Oslušnite svoju intuiciju, jedna naizgled banalna ideja može biti dobitak za vas.

Strelac

U vašem ljubavnom životu se nazire početak jedne nove faze. Malo daška nove energije biće dovoljno da se odnosi između vas i voljene osobe poboljšaju. Slobodnima predstoji šansa za otpočinjanje romanse koja može biti dugotrajna.

Jarac

Niste dovoljno uporni. Kada naiđete na prvi otpor, vi stvari proglasite nevažnim kako biste prikrili svoju ranjivost, kaže dnevni horoskop. Pre nego što to opet uradite, preispitajte sebe šta vam je važnije, sopstvena gordost i sujeta ili krajnji cilj od koga ste odustali.

Vodolija

Dan je obeležen napetim tranzitima koji nagoveštavaju stresne situacije iz kojih nećete lako izlaziti. Svedite svoju nestrpljivost na minimum kako biste izbegli veće nevolje, naročito kada su u pitanju partnerski odnosi i ljubav.

Ribe

Raspoloženje raste. Svesni ste da možete računati na veliku podršku prijatelja jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuju vas prijatni trenuci i malo iznenađenje koje vam priprema partner, predviđa dnevni horoskop.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN NAUKE ZA MIR I RAZVOJ: Prilika da se podigne svest o izazovima sa kojima se suočavamo u savremenom svetu