HOROSKOP ZA SREDU , 14. OKTOBAR: Bik ima podršku i partnera i saradnika, Ribe muči neodlučnost

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

14. 10. 2020. u 07:00

SAZNAJTE šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ , 14. ОКТОБАР: Бик има подршку и партнера и сарадника, Рибе мучи неодлучност

Image by No-longer-here from Pixabay

OVAN

Koncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, a posebno ljubavnom planu. Pripazite, verovatno ne primećujete da voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma važno.

BIK

Događaj dana može biti konstruktivna rasprava u koju vas uvlače saradnici za koje niste znali da su na vašoj strani. Paralelno s tim stiže podrška i od voljene osobe pa vašem optimizmu i dobrom raspoloženju nema kraja.

BLIZANCI

Obuzima vas ideja da pokrenete neki privatni posao. Zategnuti odnosi s šefovima i loša atmosfera u okruženju može da izdvoji ekipu ljudi sa kojom je samostalni biznis moguć. Ne zaboravite da tamo gde interes vlada, ljubav i saosećajnost spavaju.

RAK

Okolnosti vas navode da donesete odluku koja nije u skladu s vašom prirodom. Spremni ste na žrtvu, ali u dnu duše osećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu, ako je u cilju višeg interesa, nije strašno ponekad pokoriti se.

LAV

Ukoliko razmišljate o novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas nakon kasnije iznenaditi nepovoljni detalji koje niste shvatili na vreme. Najbolje je da troškove svedete na minimum i uvedete kratkotrajnu oštru štednju.

DEVICA

Dan je obeležen napetim tranzitima koji nagoveštavaju stresne situacije iz kojih nećete lako izlaziti. Svedite svoju nestrpljivost na minimum kako biste izbegli veće nevolje, naročito kada su u pitanju partnerski odnosi i ljubav.

VAGA

Nekontrolisano možete planuti pa je izvesna ozbiljna rasprava sa nepoznatim licima na javnom mestu. Takođe, mogući su kontakti sa ljudima s druge strane zakona. Da biste izbegli eventualne neprijatnosti, dan provedite u društvu voljene osobe.

ŠKORPIJA

Tranziti ukazuju na mogućnost da upadnete u sukob s bližnjima. Kriza unutar porodice može potrajati ako se ne potrudite i ne preduzmete konkretne korake, makar bili i neprijatni po vas. Ne zaboravite da vam oni nisu neprijatelji.

STRELAC

Preuveličavate svoju ulogu u svemu. Svesni ste svojih kvaliteta pa vas trenutni zanos navodi da poverujete da ste bezgrešni. Osim toga, naglašeno ste romantični pa je ovo dan u kome će, možda, vaš partner najviše uživati u svemu.

JARAC

Ovo je važan dan za vas. Otvara vam se prilika da dovršite sve započete poslove, a predveče očekujte vest u vezi s nečim što ste već odavno prestali da iščekujete. Brzo reagujte, u suprotnom bi nešto krupno moglo da vam izmakne.

VODOLIJA

Za svaki dinar morate dobro da se pomučite. Oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanja, jedino ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspeh. Sav novac koji vam dođe na neki brži i lakši način, tako će i da ode.

RIBE

Ovo je jedan od onih dana kada vam se čini da je najbolje da prespavate. Pravi razlog takvom raspoloženju leži u činjenici da vas muči velika neodlučnost zbog koje ne uspevate da se opredelite i donesete pravu odluku kojom biste izbegli agoniju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)