MISTERIOZNA OBLAST 51 NA GUGLOVIM MAPAMA: Lovac na vanzemaljce tvrdi da je otkrio VELIKU STVAR, pogledajte unutrašnjost tajne baze (FOTO)

Novosti online

20. 09. 2020. u 23:19

МИСТЕРИОЗНА ОБЛАСТ 51 НА ГУГЛОВИМ МАПАМА: Ловац на ванземаљце тврди да је открио ВЕЛИКУ СТВАР, погледајте унутрашњост тајне базе (ФОТО)

Foto: Google Earth

SAMOPROGLAŠENI lovac na vanzemaljce Skot Voring veruje da je otkrio 16 metara visokog vanzemaljskog robota koji se čuva u ozgloglašenoj Oblasti 51.

On je, tokom pregledanja satelitskih snimaka na Guglovim mapama primetio čudan oblik koji je smešten među zgradama u bazi, piše Raša Tudej.

Veliki tamni oblik ima humanoidne karakteristike, što je ovog samozvanog "ufologa" navelo na zaključak da je pronašao dokaze o velikom robotu kog su napravili vanzemaljci.

Foto: Google Earth

- Pronašao sam tamnu figuru visoku 16 metara u Oblasti 51 i čini se da je još jedna desno od nje, ali niža - rekao je Voring na svom blogu.

- Kada sam pregledao prošle fotografije te lokacije, primetio sam da se figura zaista pomera na stranu, a zatim menja poze na svakoj fotografiji. Stvarno se kreće - dodao je.

On navodi da bi ta "anomalija" mogla biti rezultat eksperimenata američkog vazduhoplovstva, kao i da je moguće da će ti roboti biti upotrebljeni u borbenim misijama.

Ipak, najracionalnije rešenje je da je u pitanju jednostavno ili zgrada ili samo senka nekog objekta u krugu baze.

Foto: Google Earth

Iako je Voringovo objašnjenje postojanja "robota" u najmanju ruku malo verovatno, slike koje je podelio iz Oblasti 51 ističu zašto je vojni kompleks tokom godina bio izvor mnogobrojnih teorija zavere. Fotografije prikazuju niz zanimljivih struktura, objekata, pa čak i veliki teren za bejzbol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Realno

21.09.2020. 10:11

Gluposti. Zar misli iko da bi ameri dozvolili slike koje oni slikaju, a nešto treba da sakriju, da budu dostupne javno. Koja glupost, kao Svinga na Marsu. Možda u toj oblasti nema apsulutno ništa novo, već za široke narodne mase prave makete, ili obrađuju slike digitalno i postavljaju ih na google. Opet još jedna teorija zavere-treba narodu"hleba i igara", da zabave narod i odvrate ga od drugih problema.