Petogodišnjak zvao policiju da zatvori njegovog oca zbog vožnje kroz crveno

Tanjug

06. 08. 2019. u 23:33

Петогодишњак звао полицију да затвори његовог оца због вожње кроз црвено

Ilustracija / Depositphotos

Petogodišnjak iz Nemačke kritičkim tonom, čuvarima reda saopštio da je otac kolima prošao dva puta kroz crveno i da policija treba zbog toga da ga zatvori
Jedan petogodišnjak u Vircburgu pozvao je policiju i prijavio oca da je kolima u dva navrata prošao na crveno svetlo na semaforu.

Pročitajte još: POGLEDAJTE: Dečak pravi mašne životinjama da bi bile lakše usvojene (VIDEO)

Dečak je pozvao broj za hitne slučajeve 110 kako bi se požalio na oca.

Čuvari reda odmah su pozvali broj sa kojeg je upućen poziv. Javio im se otac, koji se najpre izvinio za poziv na broj za hitne slučajeve.

Pročitajte još: Mala jutjuberka (6) kupila kuću vrednu osam miliona dolara

Na zahtev policije dao je telefon sinu.

Petogodišnjak je, potom, kritičkim tonom, čuvarima reda saopštio da je otac kolima prošao dva puta kroz crveno i da policija treba zbog toga da ga zatvori.

U razgovoru sa mališanom policija je uspela da ga uveri da nije potrebno da po oca dođe patrola, kao što je dečak tražio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Dušan

08.08.2019. 10:07

@. - Znači nema morala samo nepotizam ! Dete jedno (šta je moralno i za društvo korisno) uči u školi i obdaništu a vi da je korisno i ono što nije moralno i pravi štetu društvu ! Zbog toga oni imaju predstavu o državi a mi nemamo i smatramo je uglavnom kao kravu muzaru ! Sve burazer i kum poslovanje. Molim objavite!